Wij vieren het bestaan van de mooiste druif ter wereld!


De Malbec druif is de nationale trots van Argentinië en wij – als Argentijns landgoed in Nijkerk, midden Nederland – vieren het bestaan van de mooiste wijndruif ter wereld op zondag 21 april 2024!

Met zeven soorten Malbec van Bodegas Salentein en nog meer van onze andere Argentijnse wijngaarden, nodigen wij u van harte uit om deze kleine en krachtige druif te proeven.

Koop een Salentein wijnglas (eerste Malbec en mini empanada inbegrepen) als entreeticket en wij zetten uw naam op onze gastenlijst. Onze deuren zijn geopend vanaf 13.00 uur.


koop uw ticket

Processed with VSCO with al1 preset

proeven & genieten


Het terras van Huis de Salentein vult zich met sfeervolle muziek en een breed palet aan smaakvolle bites, zoals Argentijns vlees van eigen runderen, empanada’s en nacho’s. Vanuit diverse plekken in en rond Huis de Salentein schenken we de mooiste soorten Malbec – van fruitig en fris tot hout gelagerd en rijp – om te proeven en van te genieten. Een culinaire beleving die u niet wilt missen!


Kom ook

PROEF ONZE BEKROONDE WIJN

Pyros_limestone
#
0
De beste wijn van Argentinië
0
beoordeelde wijnen, uit
0
verschillende landen

VOLG ONZE MASTERCLASSES

DSCF4106

Voor deze bijzondere gelegenheid organiseren wij twee exclusieve masterclasses. Voor slechts €27,50 per persoon proeft u maar liefst zes soorten Malbec, waaronder onze Limestone Hill, welke bekroond is tot beste wijn van Argentinië. Onder begeleiding van onze meestergastheer delen wij onze kennis en expertise over wat dit krachtige druifje, de trots van Argentinië maakt en meer. Starttijden: 13.00 uur & 15.00 uur. Inschrijving verloopt via uw entreeticket:


Aanmelden

Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten?

Een culinaire middag in informele sfeer. Wij schenken de mooiste soorten Malbec vanuit diverse stands in en rond Huis de Salentein. Uiteraard bereiden wij ook diverse smaakvolle bites die los te bestellen zijn.

Voor wie is Salentein Malbec Day?

Salentein Malbec Day is voor iedereen. Of u nu groot Malbec-liefhebber/kenner bent of meer over wijn zou willen leren. Wij maken ons landgoed en onze producten graag toegankelijk voor het grote publiek.

Mag ik mijn kinderen meenemen?

Uiteraard. Net als in de Argentijnse cultuur maakt familie een groot onderdeel uit van ons leven. Salentein Malbec Day is ook voor de allerkleinsten en speciaal voor hen is er een springkussen en ijscokraam! Tot 18 jaar is de toegang gratis.

Hoe koop ik een ticket?

U koopt een entreeticket via ons reserveringssysteem (rechtsonder in beeld). De verkoop verloopt via ons take-away systeem, kies daarom voor “bestellen”.

Hoe betaal ik hapjes en drankjes op het event?

Om het iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken, werken wij met strippenkaarten waarop elke consumptie afgestreept wordt. Net als bij munten representeert een strippenkaart een bepaalde waarde. U kunt een strippenkaart kopen bij het bestellen van uw ticket of bij aankomst op het event. Resterende bedragen op een strippenkaart kunnen verrekend worden bij de aanschaf van wijnen voor thuis.

Waar kan ik parkeren?

De parkeerplaats op Landgoed de Salentein biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Adres: Putterstraatweg 5-9 in Nijkerk.

Moet ik mij aanmelden voor Salentein Malbec Day?

Ja. Via onderstaande knop kunt u uw entreeticket bemachtigen. Wilt u ook één van onze masterclasses bijwonen? Kies dan uw gewenste tijd bij het ticket.

Kan ik tijdens het event ook wijn voor thuis kopen?

Jazeker. Heeft u een mooie Malbec geproefd waar je thuis opnieuw van wilt genieten? Alle soorten zijn ook per fles of doos te koop.

Kan ik alleen Malbec drinken tijdens het event?

Nee. Hoewel het event draait om het vieren van het bestaan van de Malbecdruif, zijn er uiteraard ook andere soorten wijn, bier en frisdrank te bestellen aan de bar op het terras van Huis de Salentein.

Hoe kan ik mij afmelden van het event?

Kunt u onverhoopt toch niet komen? Via de bevestigingsmail die u heeft gekregen kunt u afmelden. Tot één dag van te voren wordt uw bedrag gerestitueerd.

Staat uw vraag er niet bij? Dan helpen wij u graag via 033 247 5201 of mail naar malbec@landgoeddesalentein.nl

MOGEN WIJ
UW GLAS KLAARZETTEN?


JA!

Landgoed-de-Salentein-Restaurant-Slider7
Landgoed-de-Salentein-Restaurant-Slider5
Landgoed-de-Salentein-Restaurant-Slider4
Landgoed-de-Salentein-Restaurant-Slider2
Landgoed-de-Salentein-Restaurant-Groepen
Landgoed-de-Salentein-Restaurant-Borrel
Landgoed-de-Salentein-Restaurant-Bodega

Vorige
Volgende