AFSCHEID NEMEN

Afscheid nemen, daar is tijd voor nodig. En een mooie afscheidsceremonie of condoleance op een rustige en sfeervolle locatie geeft troost. We omringen u met alle zorg en aandacht en stemmen onze service volledig af op persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met koffie, thee of verse jus d’orange en luxe belegde broodjes. Of een uitgebreider samenzijn met aangeklede borrel of uitgeserveerd diner. 

drie BIJZONDERE UITVAARTLOCATIES

Op Landgoed de Salentein beschikken wij over drie bijzondere en unieke locaties om in alle rust afscheid te nemen. Van klassiek landhuis tot serene buitenplaats. De gewenste ruimte is exclusief beschikbaar voor u en uw naasten en biedt dus uiterste privacy. Bij Landgoed de Salentein denken wij graag mee over de prachtige mogelijkheden voor intiem samenzijn met familie en vrienden of condoleance met een groot gezelschap (tot 200 personen). 

Huis de Salentein
Buitenplaats Las Colas
Callia Lounge

volledig ontzorgd

Persoonlijke aandacht en oog voor detail. Laat u volledig ontzorgen door onze ervaren planners. Tijdens een afspraak geven wij graag een vrijblijvende rondleiding, bespreken wij de gewenste invulling en bepalen we de meest geschikte ruimte voor een waardevol afscheid. Neemt u gerust telefonisch contact op via 033 – 247 52 01. Onze actuele openingstijden vindt u onderaan deze pagina.

Wij kunnen u van harte aanbevelen:

KUNNEN WIJ VOOR U VAN BETEKENIS ZIJN?