Op Landgoed de Salentein komen smaak, beleving en culinaire passie samen in maar liefst twee unieke, gastronomische concepten. In beide restaurants proeft u de elegantie van Argentinië in de beroemde Salentein wijnen en het stoere buitenleven in het overheerlijke vlees van de Salentein Black Angus runderen. Onze chef Rik Jansma* heeft hiervoor twee verschillende menukaarten samengesteld:

In Portillo Bar Bodega geniet u van ons nieuwe concept waarbij ook gerechten in kleine porties geserveerd worden. Vanuit onze open keuken bereiden we de heerlijkste culinaire hapjes om te delen en menu à la carte. Geopend van maandag tot en met zaterdag. Bekijk hier onze menukaart >

Liever à la carte eten? In het oude koetshuis vindt u nog steeds ons Restaurant de Salentein. Waar u kennis maakt met de verfijnde smaken van de Argentijnse keuken. Een fine-dining beleving met de mooiste wijn-spijs combinaties. Geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Bekijk hier onze menukaart >

wat onze gasten zeggen

wijn

Op Landgoed de Salentein schenken we wijnen van onze eigen Argentijnse wijngaarden die zowel bij kenners als bij het grote publiek in hoog aanzien staan. Aan de voet van het Andesgebergte bevindt zich ons eigenzinnige wijnhuis Bodegas Salentein met klassiek gecultiveerde wijnen op premium niveau. De Salentein (Barrel) Selection, Numina en Primus zijn op dronk zodra ze zijn vrijgegeven, maar kunnen evengoed een aantal jaren rusten.

Onder het label Portillo bieden we jonge, onstuimige wijnen met een herkenbaar fruitig karakter. En in de hoger gelegen provincie San Juan vindt u ons wijnhuis Bodegas Callia  en Pyros Wines.

De wijnen van onze bodega’ s staan altijd open. Kom ruiken, proeven en beleven!

vlees van eigen koe

Bijna dertig jaar geleden raakten we in de ban van hetgeen Argentinië te bieden heeft. Naast de ontwikkeling van onze welbekende en gelijknamige wijnen, vonden we kansen voor een extensief veeteelt programma met de beste Argentijnse rassen in de hoofdrol. Op 52.000 hectare grond grazen ongeveer 45.000 Black Angus runderen met Salentein Premium Beef als eindproduct. Een premium kwaliteit en eerlijk stuk vlees met een uitzonderlijke smaak!

onze chef-kok
aan het woord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

private dining

Een mooi diner met relaties, een feestelijk etentje met collega’s of een zakelijke lunch buiten de deur: uit eten gaan is heerlijk maar bij sommige gelegenheden is een wat intiemere setting gewenst. Kom ongestoord genieten van een heerlijk diner met een eigen, besloten gezelschap. We serveren het (van te voren besproken) menu in een exclusief gereserveerde ruimte.