• mIDDEN in Nederland en makkelijk bereikbaar
  • KOSTELOZE EN RUIME PARKEERPLAATS
  • HISTORISCH LANDGOED MET ALLE RUIMTE
  • UITGEBREIDE gastronomiscHE MOGELIJKHEDEN
  • Geschikt voor 4 tot meer dan   200 personen

Huis de Salentein kijkt terug op een rijke historie. Van adellijk landgoed tot weeshuis en het hoofdkantoor van een multinational. Dat maakt dat alle ruimtes een eigen verhaal uitdragen.

Met een grondige renovatie een aantal jaar geleden is er dan ook kosten noch moeite bespaard om het karakter van de ruimtes te behouden en deze toch te voorzien van alle moderne faciliteiten en middelen. 
 
Zo is Huis de Salentein een unieke representatieve locatie met eindeloze mogelijkheden voor gezelschappen van klein tot groot.

meer dan vergaderen

Inspanning afgewisseld met ontspanning werkt altijd het beste. Daarom kijken wij graag mee om het nuttige met het aangename te verenigen.

Een wijnproeverij of -masterclass,  een kookdemonstratie of  workshop amuses maken, breakout’s op het landgoed of een complete asado; graag komen wij in contact wat wij voor u kunnen betekenen.

private dining

Een mooi diner met relaties, een feestelijk etentje met collega’s of een zakelijke lunch buiten de deur; bij sommige gelegenheden is een wat meer besloten setting gewenst.

Geniet ongestoord van uw diner en gezelschap in een exclusief gereserveerde ruimte.

volledig ontzorgd

Graag heten wij u van harte welkom om de sfeer van ons landgoed zelf te komen proeven. Tijdens een vrijblijvende rondleiding bespreken wij het liefst de ideale invulling van de bijeenkomst om vervolgens volledig ontzorgd te worden door één van onze ervaren eventplanners!

zakelijke locaties

LOOP VIRTUEEL ALVAST EEN RONDJE

Met onze online 3D tours is er de mogelijkheid om zelf virtueel een rondje lopen! Ontdek nu alvast de mooiste ruimtes – met elk een uniek en eigen karakter – voor bijeenkomsten en zakelijke evenementen in Huis de Salentein.