• Centraal in Nederland en makkelijk bereikbaar
  • Historisch landgoed met uniek verhaal
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Compleet internationaal gastronomisch concept
  • Geschikt van 4 tot 200 personen

Dat maakt Landgoed de Salentein dé perfecte locatie voor een congres, vergadering, personeelsbijeenkomst, netwerkborrel, productlancering en nog veel meer! De representatieve en sfeervolle ruimten, inclusief alle moderne faciliteiten, bieden eindeloze mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Uiteraard verzorgen wij de bijeenkomst tot in de puntjes met een passende culinaire invulling. Want Landgoed de Salentein is meer dan alleen een mooie locatie: het vormt de plek waar smaak, beleving en culinaire passie samenkomen. Van broodjeslunch tot een private dining arrangement of een combinatie met een lunch of diner in Restaurant Bodega Salentein. Voor elke gelegenheid en voor elk budget zijn er talloze smaakvolle opties!

unieke beleving

Op zoek naar een unieke beleving of teambuildingsactiviteit? Wij denken graag mee in een voorstel op maat waarbij zaken en ontspanning perfect samengaan. Van inspirerende kookworkshop met onze eigen Argentijnse chef-kok tot een wijnproeverij met de mooiste wijnen van eigen bodega. Daarnaast is een bijeenkomst natuurlijk perfect te combineren met een actieve break in onze groene omgeving. 

private dining

Een mooi diner met relaties, een feestelijk etentje met collega’s of een zakelijke lunch buiten de deur: uit eten gaan is heerlijk maar bij sommige gelegenheden is een wat intiemere setting gewenst. Kom ongestoord genieten van een heerlijk diner met een eigen, besloten gezelschap. We serveren het (van te voren besproken) menu in een exclusief gereserveerde ruimte.

volledig ontzorgd

Je bent van harte welkom om de sfeer van ons landgoed zelf te komen proeven. Tijdens een vrijblijvende rondleiding bespreken wij graag de ideale invulling van de bijeenkomst om je vervolgens volledig te laten ontzorgen door één van onze ervaren eventplanners!

zakelijke locaties

Zelf alvast een kijkje nemen?

Met onze online 3D tours is er de mogelijkheid om zelf virtueel een rondje lopen! Ontdek nu alvast de mooiste ruimtes – met elk een uniek en eigen karakter – voor bijeenkomsten en zakelijke evenementen in Huis de Salentein.

Mogen we contact opnemen?