feesten en partijen


Een jubileum, verjaardag of familiereünie, er is altijd iets te vieren! Van groot feest tot intiem samenzijn: Landgoed de Salentein is de ideale locatie voor elk persoonlijk evenement. Wij ontzorgen in de organisatie, met een passende ruimte en culinaire invulling. Zo kunnen we binnen elk denkbaar budget iets bijzonders bieden om jullie speciale gebeurtenis ook daadwerkelijk tot een onvergetelijk moment te maken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en maatwerk dus vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Catering op locatie

Landgoed-de-Salentein-Catering-op-locatie1
Landgoed-de-Salentein-Catering-op-locatie2
Landgoed-de-Salentein-Catering-op-locatie3
Landgoed-de-Salentein-Catering-op-locatie4

Geniet nu ook van de Salentein beleving op locatie! Het vuur van onze Parilla vlamt nu ook op, op locaties buiten ons landgoed. Onze aanwezigheid betekent zorgeloos genieten van zowel zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden terwijl het geurige vlees bakt en de heerlijke wijnen van onze eigen bodega’s rondgaan. Sfeer, beleving en optimale verzorging zijn hierbij de kernwoorden.

Vanzelfsprekend ligt de focus op de culinaire invulling van het evenement. We vertalen je wensen naar de mooiste smaken en serveerstijlen. Onze gerechten bestaan altijd uit verse en hoogwaardige producten en worden bereid in de professionele keukens van Restaurant Bodega Salentein. Op de locatie van het evenement werken wij aan de finishing touche en de perfect uitvoering. Uiteraard nemen wij onze wereldberoemde wijnen mee om de culinaire beleving compleet te maken.

Onze ervaring leert dat de juiste details het succes van uw evenement bepalen. Meubilair en decoratie, passend servies en professioneel personeel is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.


We vertellen je graag meer over de eindeloze mogelijkheden

Wine & Foodtruck


Één van onze nieuwste aanwinsten is de gloednieuwe Salentein Wine & Food truck. Deze mobiele keuken is er helemaal klaar voor om je te laten genieten van de lekkerste empanada’s, wijnen en nog veel meer. Bijvoorbeeld op locatie tijdens een bedrijfsopening of ander spetterend evenement!

uitvaart & condoleance


Afscheid nemen, daar is tijd voor nodig. En een mooie afscheidsceremonie of condoleance op een rustige en sfeervolle locatie geeft troost. Voor of na de uitvaart is Landgoed de Salentein een prachtige plek voor intiem samenzijn met familie en vrienden of condoleance met een groot gezelschap (tot 200 personen). Uiteraard kan er bij mooi weer gebruik gemaakt worden van onze serene, groene buitenlocatie. We omringen jullie met alle zorg en aandacht en stemmen onze service volledig af op persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met koffie, thee of verse jus d’orange en luxe belegde broodjes. Of een uitgebreider samenzijn met aangeklede borrel of uitgeserveerd diner.  Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

volledig ontzorgd


Je bent van harte welkom om de sfeer van ons landgoed zelf te komen proeven. Tijdens een vrijblijvende rondleiding bespreken wij graag de ideale invulling van de bijeenkomst om je vervolgens volledig te laten ontzorgen door één van onze ervaren eventplanners!

locaties

Keuken
Keuken

Het hart van Huis de Salentein op de begane grond, de perfecte plek voor een gastvrij ontvangst of informele borrel.


Stijlkamer
Stijlkamer

Een sfeervolle ruimte met lange tafel op de begane grond met alle moderne faciliteiten en aangelegen torenkamer.


Prentenkabinet
Prentenkabinet

Een multifunctionele ruimte met een warm karakter en ideaal voor een uitgebreid diner


Zijkamer
Zijkamer

Deze elegante zijkamer is onze kleinste ruimte. Uitermate geschikt voor een intiem diner of rustruimte.


Shop
Shop

Deze ruimte laat onze Argentijnse roots tot leven komen en presenteert de gehele collectie van Salentein.


Bibliotheek
Bibliotheek

Deze indrukwekkende ruimte met een grote tafel. Voor diverse samenkomsten een prettige omgeving.


Herenkamer
Herenkamer

Een smaakvol ingerichte ruimte met een stoer karakter. Heeft een aansluitende torenkamer en eigen pantry.


Alyda Salon
Alyda Salon

Een lichte en inspirerende omgeving met een prachtige inkijk in de aangelegen torenkamer.


Landgoed de Salentein Callia Lounge
Callia Lounge

Een monumentaal gebouw, vroeger als dorsmolen gebruikt, is ingrijpend gerenoveerd en heeft nu een aantrekkelijk uitstraling, royale capaciteit en moderne faciliteiten. Uitermate geschikt voor grotere feesten en samenkomsten.


San Pablo
San Pablo

Deze ruimte bevindt zich op de eerste verdieping boven Restaurant de Salentein. Een flexibel inzetbare ruimte voor bijvoorbeeld een diner en beschikt over een eigen bar.


ArgentineArte
ArgentinArte

Een bijzondere en exclusieve ruimte waar de connectie met Argentinië zichtbaar is: omringd door inspirerende kunst van talentvolle, jonge Argentijnse kunstenaars.


Restaurant Bodega
Restaurant Bodega

Het culinaire hart van Landgoed de Salentein, vrij toegankelijk voor gasten maar met een exclusieve private dining ruimte.


Terras
Terras

Geniet van de frisse buitenlucht op een sfeervolle, deels overdekte buitenplaats met eigen Parilla. Dit terras bevindt zich aan de achterkant van Huis de Salentein.


Landgoed-de-Salentein-Trouwen-Slider3
Las Colas

Het groene hart van ons landgoed waar je in alle privacy geniet van de bosrijke omgeving. Een ruime buitenplaats met faciliteiten voor diverse samenkomsten.

mogen wij uw bijeenkomst organiseren?