feesten en partijen

Een jubileum, verjaardag of familiereünie, er is altijd iets te vieren! Van groot feest tot intiem samenzijn: Landgoed de Salentein is de ideale locatie voor elk persoonlijk evenement. Wij ontzorgen in de organisatie, met een passende ruimte en culinaire invulling. Zo kunnen we binnen elk denkbaar budget iets bijzonders bieden om jullie speciale gebeurtenis ook daadwerkelijk tot een onvergetelijk moment te maken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en maatwerk dus vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Catering op locatie

Geniet nu ook van de Salentein beleving op locatie! Het vuur van onze Parilla vlamt nu ook op, op locaties buiten ons landgoed. Onze aanwezigheid betekent zorgeloos genieten van zowel zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden terwijl het geurige vlees bakt en de heerlijke wijnen van onze eigen bodega’s rondgaan. Sfeer, beleving en optimale verzorging zijn hierbij de kernwoorden.

Vanzelfsprekend ligt de focus op de culinaire invulling van het evenement. We vertalen je wensen naar de mooiste smaken en serveerstijlen. Onze gerechten bestaan altijd uit verse en hoogwaardige producten en worden bereid in de professionele keukens van Restaurant Bodega Salentein. Op de locatie van het evenement werken wij aan de finishing touche en de perfect uitvoering. Uiteraard nemen wij onze wereldberoemde wijnen mee om de culinaire beleving compleet te maken.

Onze ervaring leert dat de juiste details het succes van uw evenement bepalen. Meubilair en decoratie, passend servies en professioneel personeel is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Wine & Foodtruck

Één van onze nieuwste aanwinsten is de gloednieuwe Salentein Wine & Food truck. Deze mobiele keuken is er helemaal klaar voor om je te laten genieten van de lekkerste empanada’s, wijnen en nog veel meer. Bijvoorbeeld op locatie tijdens een bedrijfsopening of ander spetterend evenement!

uitvaart & condoleance

Afscheid nemen, daar is tijd voor nodig. En een mooie afscheidsceremonie of condoleance op een rustige en sfeervolle locatie geeft troost. Voor of na de uitvaart is Landgoed de Salentein een prachtige plek voor intiem samenzijn met familie en vrienden of condoleance met een groot gezelschap (tot 200 personen). Uiteraard kan er bij mooi weer gebruik gemaakt worden van onze serene, groene buitenlocatie. We omringen jullie met alle zorg en aandacht en stemmen onze service volledig af op persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met koffie, thee of verse jus d’orange en luxe belegde broodjes. Of een uitgebreider samenzijn met aangeklede borrel of uitgeserveerd diner.  Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

volledig ontzorgd

Graag heten wij u van harte welkom om de sfeer van ons landgoed zelf te komen proeven. Tijdens een vrijblijvende rondleiding bespreken wij het liefst de ideale invulling van de bijeenkomst om vervolgens volledig ontzorgd te worden door één van onze ervaren eventplanners!

locaties