Een SPROOKJESACHTIGE KERST

Fonkelende lichtjes, de rijkelijke versiering en geurige specerijen, voor veel mensen blijft Kerst de mooiste tijd van het jaar. Misschien ook wel voor ons mooie landgoed; het gevoel van een sprookjesachtige Kerst.

Op Kerstavond (nochebuena) is ons restaurant en de bodega normaal geopend voor lunch en diner. 

Op Eerste Kerstdag is ons restaurant geopend voor een 4-gangen Kerstlunch. In de avond kunt u op Eerste- en Tweede Kerstdag genieten van een feestelijk 6-gangen Kerstdinermenu. In Bodega Portillo wordt op Eerste Kerstdag tevens het restaurantmenu (op tafels met wit linnen) geserveerd. 

Bekijk hier alvast het Kerstmenu en Vega Kerstmenu.

Voorafgaand aan Kerst organiseren wij dit jaar weer een KERSTEVENT. Daarover hieronder meer informatie.

Salentein

WINTEr Asado
Kerst & nieuwjaarsborrels
uitgeserveerd 3-gangen diner
6-gangen walking dinner
eindejaarsgeschenken

PROEF ONZE BEKROONDE WIJN

Pyros_limestone
De beste wijn van Argentinië
# 0
beoordeelde wijnen, uit
0
verschillende landen
0

VOLG ONZE MASTERCLASSES

DSCF4106

Voor deze bijzondere gelegenheid organiseren wij twee exclusieve masterclasses. Voor slechts €27,50 per persoon proeft u maar liefst zes soorten Malbec, waaronder onze Limestone Hill, welke bekroond is tot beste wijn van Argentinië. Onder begeleiding van onze meestergastheer delen wij onze kennis en expertise over wat dit krachtige druifje, de trots van Argentinië maakt en meer. Starttijden: 12.00 uur & 14.00 uur. Inschrijving verloopt via uw entreeticket:

Veel gestelde vragen

Een culinaire middag in informele sfeer. Wij schenken de mooiste soorten Malbec vanuit diverse stands in en rond Huis de Salentein. Uiteraard bereiden wij ook diverse smaakvolle bites die los te bestellen zijn. 

Salentein Malbec Day is voor iedereen. Of u nu groot Malbec-liefhebber/kenner bent of meer over wijn zou willen leren. Wij maken ons landgoed en onze producten graag toegankelijk voor het grote publiek.

Uiteraard. Net als in de Argentijnse cultuur maakt familie een groot onderdeel uit van ons leven. Salentein Malbec Day is ook voor de allerkleinsten en speciaal voor hen is er een springkussen en ijscokraam! Tot 18 jaar is de toegang gratis.

U koopt een entreeticket via ons reserveringssysteem (rechtsonder in beeld). De verkoop verloopt via ons take-away systeem, kies daarom voor “bestellen”.

Om het iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken, werken wij met strippenkaarten waarop elke consumptie afgestreept wordt. Net als bij munten representeert een strippenkaart een bepaalde waarde. U kunt een strippenkaart kopen bij het bestellen van uw ticket of bij aankomst op het event. Resterende bedragen op een strippenkaart kunnen verrekend worden bij de aanschaf van wijnen voor thuis.

De parkeerplaats op Landgoed de Salentein biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Adres: Putterstraatweg 5-9 in Nijkerk.

Ja. Via onderstaande knop kunt u uw entreeticket bemachtigen. Wilt u ook één van onze masterclasses bijwonen? Kies dan uw gewenste tijd bij het ticket.

Jazeker. Heeft u een mooie Malbec geproefd waar je thuis opnieuw van wilt genieten? Alle soorten zijn ook per fles of doos te koop.

Nee. Hoewel het event draait om het vieren van het bestaan van de Malbecdruif, zijn er uiteraard ook andere soorten wijn, bier en frisdrank te bestellen aan de bar op het terras van Huis de Salentein.

Kunt u onverhoopt toch niet komen? Via de bevestigingsmail die u heeft gekregen kunt u afmelden. Tot één dag van te voren wordt uw bedrag gerestitueerd. 

Staat uw vraag er niet bij? Dan helpen wij u graag via 033 247 5201 of mail naar malbec@landgoeddesalentein.nl