Jullie eigen landgoed voor één dag

Elkaar het jawoord geven is een onvergetelijk moment. Een romantische dag waarop alles perfect en in stijl moet verlopen. Landgoed de Salentein vormt hiervoor het perfecte decor en heeft alles te bieden om jullie huwelijksdag van begin tot eind te vieren: van officiële huwelijksvoltrekking, gezellige receptie en sfeervol diner tot en met een spetterend feest.

Maar Landgoed de Salentein is meer dan alleen een mooie locatie: het vormt de plek waar smaak, beleving en culinaire passie samenkomen. Uniek in Nederland met een compleet internationaal gastronomisch concept: we schenken wijnen uit eigen Argentijnse bodega’s en serveren het mooiste vlees van eigen runderen.

De gouden tips ontvangen van onze ervaren weddingplanner?

Ja ik wil!

Met drie erkende trouwlocaties biedt Landgoed de Salentein talloze opties om de bruiloft helemaal naar jullie wens vorm te geven. Het Prentenkabinet is een exclusieve en stijlvolle ruimte in Huis de Salentein en biedt zitgelegenheid aan 45 genodigden. De Callia Lounge, vroeger gebruikt als dorsmolen, is een aantrekkelijke locatie met moderne faciliteiten voor een royaler gezelschap tot 120 gasten. Tot slot biedt Las Colas, onze buiten trouwlocatie, unieke mogelijkheden voor een huwelijksceremonie midden in het bos. Drie locaties in een bijna sprookjesachtige omgeving, waar wij jullie en jullie gasten graag verwelkomen voor een persoonlijke en officiële huwelijksceremonie.

Tip: Kijk ook even naar onze speciale Winter Wedding Deals!

huwelijks locaties

weddingplanner

Wij nodigen jullie van harte uit om de sfeer van ons landgoed zelf te komen proeven. Tijdens een vrijblijvende rondleiding met onze ervaren weddingplanner laten we alle mogelijkheden en ruimtes zien en bespreken wij jullie ideeën en wensen. Samen bekijken we hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan de dag van jullie dromen!

Berit

ERVARINGEN VAN BRUIDSPAREN

Alles was tot in de puntjes geregeld door het zeer gastvrije personeel van Landgoed de Salentein. In het voorproces zijn wij perfect begeleid door de wedding planner van de locatie die voor elke vraag een oplossing had. De locatie ziet er zowel buiten als binnen schitterend uit. Wij hebben middels stretchtenten zowel de ceremonie als diner buiten kunnen houden op een heerlijke zomerdag! Ideaal! De grootste aantrekkingskracht voor ons zijn echter de verrukkelijke Salentein wijnen en heerlijk bijpassende gerechten! Wij hebben een unieke dag gehad, die al onze verwachtingen heeft overtroffen, en wij raden iedereen Landgoed de Salentein van harte aan!

- Marco & Marit -

Tijdens de voorbereiding van ons trouwfeest hadden we wat beperkingen rondom de beschikbaarheid van de Callia Lounge, maar er werd zeer flexibel en fijn meegedacht voor een oplossing. Het personeel was heel behulpzaam bij de verdere voorbereidingen (denk aan o.a. versieringen aanbrengen). Omdat het mooi weer was heeft het personeel een mogelijkheid gecreëerd om de taart buiten aan te snijden. Al onze gasten werden voorzien van een drankje. Gedurende de middag/avond is de inwendige mens goed verzorgd. Ook bij het afsluiten van de avond dacht het personeel heel goed mee. Zo luisterden ze mee tijdens een quiz, waardoor de bruid haar favoriete koffie na het diner kreeg. Kortom, zeker een mooie locatie met fijn personeel om van je trouwdag je mooiste dag te maken.

- Jeroen & Kirsten -

Wij hebben het contact met de Salentein als erg prettig ervaren; meedenkend, open, transparant en niet te vergeten de passie voor het werk. Wij hebben gebruik gemaakt van de partners bij Salentein en ook dit is aan te raden. Iedereen is op elkaar ingespeeld en wisten samen onze verwachtingen te overtreffen waardoor wij een sprookjesachtige bruiloft hebben beleefd. De buiten locatie voor de ceremonie op het gras, de asado op het terras, de wijnen en de open en warme sfeer welke de bediening heeft neergezet. En niet te vergeten de kennis over het vlees en de wijnen. In onze beleving was het totaal plaatje fantastisch!

- Paul & Liëtte -

We hebben echt een fantastische dag gehad! De dag was tot in de puntjes verzorgd door het personeel van Landgoed de Salentein. Eventplanner Berit is zeer behulpzaam en denkt overal mee. Hierdoor word je volledig ontzorgt als bruidspaar, waardoor je kan genieten van je grote dag! Ik raad Landgoed de Salentein ten zeerste aan voor bruiloften/ feesten e.d.

- Robbert & Kristel -

Onze bruiloft was echt alles wat we ervan hadden gehoopt! Het weer was fantastisch waardoor we alles buiten konden houden, de bediening was super gezellig & vriendelijk, we kwamen niets te kort en de wijn vloeide rijkelijk. Ook het feest op het terras van de Salentein was geweldig! Berit & de rest van de crew hebben echt geluisterd naar onze wensen waardoor het echt onze perfecte dag was.

- Jan & Suzanne -

Landgoed de Salentein is echt een top locatie. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad op deze locatie. Ook de informatie vooraf en naar onze grote dag toe verliep soepel. Nooit het idee gehad dat we gekke vragen stelden of dat het moeilijk was om dingen te wijzigen. Berit (de weddingplanner van de locatie) is echt een topper! De mensen van de Salentein denken goed mee, komen zelf met ideeën en maken de dag zoals je hem hebben wil.Het eten was echt voortreffelijk, de wijn was heerlijk en de service top! Het personeel op de dag zelf is erg toegankelijk, servicegericht en gaan heerlijk mee met de sfeer. Mochten we de dag overdoen zouden we ook opnieuw voor deze locatie gaan en niks veranderen!

- Jeroen & Wendy -

Zelf alvast een kijkje nemen

Met onze online 3D tours kan je eenvoudig zelf virtueel een rondje lopen! Ontdek nu alvast de mooiste plekken in Huis de Salentein en bekijk de exclusieve buiten trouwlocatie Las Colas.