Landgoed Salentein

Trouwen

Een bruiloft met allure

Uw huwelijksdag is natuurlijk een heel speciale gebeurtenis. Een romantische dag waarop alles perfect en in stijl moet verlopen. Landgoed de Salentein vormt hiervoor het ideale decor en heeft alles te bieden om deze bijzondere gelegenheid op één locatie te vieren: van officiële huwelijksvoltrekking, gezellige receptie en sfeervol diner tot en met een daverend feest.

Wij denken binnen uw geplande budget met u mee, om van uw trouwdag de dag van uw leven te maken. Want de mogelijkheden zijn hier vrijwel onbegrensd.

keurmerktrouwen_rozergb_klein-158x154We bespreken het allemaal graag met u. Waarbij het belangrijk is om te weten dat u vanaf het voortraject van uw huwelijksevenement tot en met de evaluatie al uw ideeën en wensen bespreekt met één vaste, ervaren contactpersoon.

Onze trouwlocaties

Elkaar het ja-woord geven

Zo’n uniek moment verdient de bijzondere entourage van Landgoed de Salentein. We ontvangen u en uw gasten in een idyllisch decor met een sfeervolle, intieme uitstraling.

Landgoed de Salentein telt hiertoe drie erkende trouwlocaties. Het exclusieve Prentenkabinet in Huis de Salentein dat ruimte biedt aan 45 genodigden en de ‘Callia Lounge’  waar in een ongedwongen sfeer ruimte is voor gezelschappen tot 100 personen zijn onze binnen locaties. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om elkaar buiten het Ja-woord te geven op onze prachtig gelegen buiten trouwlocatie.

Receptie

Een receptie met sfeer

Kiest u voor een intieme huwelijksreceptie met een select gezelschap genodigden, of wilt u een groots gebeuren? Op Landgoed de Salentein bieden we uiteenlopende mogelijkheden en kunnen we perfect aansluiten op al uw wensen. Zowel wat de entourage betreft, als de catering.

Voor uw huwelijksreceptie in een exclusieve omgeving staat de gehele benedenverdieping van Huis de Salentein tot uw beschikking. Met de sfeerrijke keuken als middelpunt kunt u hier tot 150 gasten ontvangen.

In San Pablo boven Restaurant de Salentein ontvangt u in een stijlvolle entourage een gezelschap tot 80 gasten. En het op ons landgoed gelegen ArgentinArte vormt een kunstzinnig decor voor de ontvangst van maximaal 100 genodigden.

Ook is een grootse receptie mogelijk in de Callia Lounge die met z’n feestelijke, ongedwongen uitstraling ruimte biedt aan 200 genodigden.

Huwelijksdiner

Een hoogstaand diner

Kiest u voor een uiterst stijlvol diner met kristal gedekte tafels, of mag het wat losser in de vorm van een exclusief buffet of een walking diner met feestelijke gerechten die staand te eten zijn? Misschien gaat uw voorkeur uit naar de gezelligheid van de asado, de traditionele Argentijnse grill waarop we het botermalse vlees van onze eigen Salentein runderen bereiden.

Wat uw keuze ook wordt, u bent hier verzekerd van culinaire hoogstandjes door de topkoks van Landgoed de Salentein, met superieure wijn uit onze eigen bodega’s.

Voor uw huwelijksdiner kunt u beschikken over het stijlvolle Prentenkabinet in Huis de Salentein (tot 40 genodigden) en de uitnodigende San Pablo boven Restaurant de Salentein (tot 60 genodigden). Voor een groots diner richten we voor u graag de feestelijke Callia Lounge (tot 120 genodigden) in.

Uw huwelijksfeest

op een stijlvolle locatie

Zo’n prachtige dag waarop je elkaar het ja-woord geeft in een stijlvolle entourage verdient een spectaculaire afsluiting. De ‘Callia Lounge’ op Landgoed de Salentein is de uitgelezen locatie voor een wervelend huwelijksfeest. Met alle belangrijke voorzieningen en een hightech geluid- en lichtinstallatie voor de muzikale bijdrage. Zo zit de stemming er al snel in en kan er tot in de late uurtjes worden doorgefeest.

Uiteraard denken we graag mee over de invulling van de avond en de aankleding van de Callia Lounge. Een bijzonder thema? Een DJ of een live band? Speciale hapjes en drankjes? Het kan allemaal!

Bijzondere wensen

Uw huwelijksdag helemaal zoals u het voor ogen heeft, met bijzondere accenten. Ook daarover denken we graag met u mee. We hebben bijvoorbeeld een bloemist die de meest bijzondere bloemdecoraties samenstelt. Maar ook een ambachtelijke huispatissier die van uw bruidstaart een waar kunstwerk maakt.

U kunt op Landgoed de Salentein ook met al uw gasten een heel bijzondere toost uitbrengen, met een feestelijke champagne die door onze sabreur op spectaculaire wijze met de sabel geopend wordt.

Salentein Winter Wedding Deal

Elkaar het ja-woord geven in de winter..

Een prachtig seizoen op het landgoed. Overal kaarsjes en buiten branden de fakkels. Met een beetje geluk sneeuwt het zelfs! Op Landgoed de Salentein ontvangen wij u en uw gasten in een idyllisch winterdecor met een sfeervolle, intieme uitstraling.

Salentein Winter Wedding & Diner deal € 5.500,00

Ontvangst, ceremonie en toost voor 75 personen met aansluitend diner voor 30 personen

14.30 – 15.00 uur Ontvangst met koffie, thee of warme chocolademelk en een macaron in de ‘Callia Lounge’
15.00 – 16.00 uur Huwelijksvoltrekking in de ‘Callia Lounge’
16.00 – 16.30 uur Toost met een glas Salentein bubbels en het aansnijden van de bruidstaart in de keuken van Huis de Salentein
16.30 – 18.00 uur Aperitief met drankjes naar keuze (binnenlands assortiment) en winterse hapjes
18.00 – 21.30 uur 3-gangendiner in ‘San Pablo’
21.30 – 22.00 uur Koffie of thee met chocolade

Bovenstaand tarief is exclusief leges welke de gemeente Nijkerk voor de plechtigheid hanteert. De prijs voor een extra gast bij de ceremonie en toost bedraagt € 29,50 per persoon, de prijs voor een extra gast bij uw diner bedraagt € 82,50 per persoon.

De Salentein Winter Wedding & Diner deal is geldig van 1 november 2020 tot en met 31 maart 2021.

Salentein Winter Wedding & Party deal € 7.500,00

Ontvangst, ceremonie, toost en diner voor 30 personen met aansluitend feestavond voor 100 personen.

14.30 – 15.00 uur Ontvangst met koffie, thee of warme chocolademelk en een macaron in de keuken van Huis de Salentein
15.00 – 16.00 uur Huwelijksvoltrekking in het ‘Prentenkabinet’
16.00 – 16.30 uur Toost met een glas Salentein bubbels en het aansnijden van de bruidstaart in de keuken van Huis de Salentein
16.30 – 17.30 uur Aperitief met drankjes naar keuze (binnenlands assortiment) en winterse hapjes
17.30 – 20.00 uur 3-gangendiner in ‘San Pablo’
20.30 – 00.30 uur Feestavond in de ‘Callia Lounge’, ontvangst met Glühwein. Tijdens de feestavond schenken wij drankjes naar keuze (binnenlands assortiment), zorgen we voor tafelgarnituur en winterse warme en koude hapjes.
00.30 uur Wij serveren een broodje hotdog op Argentijnse wijze of een kop uiensoep.

Bovenstaand tarief is exclusief leges welke de gemeente Nijkerk voor de plechtigheid hanteert. De prijs voor een extra gast bij de ceremonie, toost en het diner bedraagt € 97,50 per persoon, de prijs voor een extra gast bijuw feestavond bedraagt € 29,50 per persoon.

De Salentein Winter Wedding & Party deal is gelding van 1 november 2020 tot en met 31 maart 2021.

 

Ervaringen van bruidsparen

”Personeel was top, erg gastvrij en daardoor ontstond er een hele goede, gezellige sfeer!”

”Na uitstel van een jaar door persoonlijke omstandigheden, waar de Salentein flexibel mee omging (geen extra kosten, top!), hebben we op 6 augustus onze trouwdag gehad. De sfeer was zeer goed en dankzij het mooie weer konden we buiten trouwen, wat altijd onze wens was. We hebben buiten en binnen foto’s gemaakt. Het was geen probleem om in alle ruimtes van het huis rond te lopen zonder begeleiding. De locatie zelf is erg mooi om foto’s te laten maken. Helaas zijn die op dit moment nog niet beschikbaar en kunnen we die nog niet delen. De buitentrouwlocatie is erg mooi en dankzij de versieringen door onze bloemist was het allemaal supermooi. We hebben op het terras de receptie en Asado gegeten. Het eten en met name de eigen wijnen waren super! Ook werd er zeer goed rekening gehouden met de dieetwensen (in ons geval 2 x zoutloos). Personeel was top, erg gastvrij en daardoor ontstond er een hele goede, gezellige sfeer! Wij zijn superblij met deze locatie en raden de Salentein zeker aan!”

– Stephan en Yanweng Wang –

“Onze dag was waanzinnig!”

“De hele bruiloft in 2 maanden geregeld bij Salentein! De weddingplanner en het personeel zijn zeer proffessioneel! De hele dag verliep super en we hadden geen stress. Het eten was lekker en er was nergens een tekort. Alle gasten waren zeer te spreken over de faciliteiten en de uitstraling van de locatie. Wij hadden mooi weer maar zelfs bij slecht weer is De Salentein geweldig mooi!! Ons afsluitende feest in de Callialounge was geweldig en we hebben er goed gefeest!! Hotel op 900 m afstand dus je zou kruipend naar de kamer kunnen!! Landgoed de Salentein nogmaals heel erg bedankt voor onze fantastische dag!!!”

– Meneer en mevrouw Keulartz –

”Geweldige plek om je trouwdag te vieren”

We hebben een geweldige dag gehad. De service is van het begin tot eind ongelofelijk goed bij Salentein. Het eten is overheerlijk en de locatie straalt alles uit wat bij ons past. Echt niets op aan te merken! Geweldige plek om je trouwdag te vieren.

-Aico en Naomi –

“Een fantastische locatie!”

‘De aankleding en sfeer geeft het een echte chique uitstraling. De bediening was heel goed, er werd continue rond gelopen met drinken en hapjes. Het eten was van zeer hoge kwaliteit wat je kunt verwachten van deze toplocatie. We waren zeer onder de indruk. Verschillende mooie plekken om foto’s te maken. De leidinggevende van de dag was zeer attent, behulpzaam en beleefd. Hij ondersteunde de ceremoniemeesters en kwam regelmatig bij hun of bij ons informeren wat de bedoeling was en vragen of er iets gedaan moest worden. Onze gasten waren erg te spreken over de locatie, de bediening was super, er werd goed ingesprongen wanneer er ter plekke iets gebeurde of veranderd moest worden.”

– Meneer en mevrouw Verton –

“Het diner was echt voortreffelijk”

” Na de ceremonie bij het gemeentehuis zijn we met alle dag gasten vertrokken naar Landgoed de Salentein waar we begonnen met de taart&toost op het terras van Huis de Salentein. Het personeel was zeer vriendelijk en de service was heerlijk vlot. Na de foto’s met de dag gasten in de tuin van het prachtige landgoed gingen we aan tafel in de Lindezaal (gelegen boven restaurant De Salentein). Het diner was echt voortreffelijk! Vooraf hadden we de carpaccio en als hoofdgerecht de tournedos. Man o man, wat heeft dat ons goed gesmaakt! Perfect gegaard vlees en er werden heerlijke wijnen bij geserveerd. De bediening was wederom uiterst vriendelijk en behulpzaam. Voor mijn 2 zwangere vriendinnen was een apart voor- en hoofdgerecht bereid, geweldig! Het feest vond ten slotte plaats in de Callia Lounge, een zeer sfeervolle zaal met een goede dansvloer. Onze complimenten gaan uit naar elk personeelslid van Landgoed de Salentein. Mede door hen was onze trouwdag echt een DROOM!”

– Gerard en Helena Ruttenberg –

”We hebben een geweldige dag gehad op de Salentein.”

” Helaas niet buiten kunnen trouwen vanwege het weer, maar de locatie is zo mooi dat het uiteindelijk niks uitmaakte. Mooie foto’s buiten en binnen kunnen maken. Ceremonie, taart, diner en feest allemaal op een locatie. Gebruik gemaakt van veel verschillende ruimtes, want heel huis de Salentein was beschikbaar voor ons. Bloemen, dj, fotograaf en taart allemaal via de Salentein geregeld. Heeft als voordeel dat ze het daar goed kennen en hier goed op kunnen inspelen. Personeel is super vriendelijk en betrokken, zien er ook netjes uit. Ontzettend goed eten. We hebben genoten van onze dag op de Salentein.”

– Jarno en Pauline –

Restaurant

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering