Jullie eigen landgoed voor één dag

Elkaar het jawoord geven is een onvergetelijk moment. Een romantische dag waarop alles perfect en in stijl moet verlopen. Landgoed de Salentein vormt hiervoor het perfecte decor en heeft alles te bieden om jullie huwelijksdag van begin tot eind te vieren: van officiële huwelijksvoltrekking, gezellige receptie en sfeervol diner tot en met een spetterend feest.

Maar Landgoed de Salentein is meer dan alleen een mooie locatie: het vormt de plek waar smaak, beleving en culinaire passie samenkomen. Uniek in Nederland met een compleet internationaal gastronomisch concept: we schenken wijnen uit eigen Argentijnse bodega’s en serveren het mooiste vlees van eigen runderen.

coronaupdates

Wilt u als toekomstig bruidspaar coronupdates ontvangen? Schrijf u dan in met behulp van onderstaand formulier.

De gouden tips ontvangen van onze ervaren weddingplanner?

Ja ik wil!

Met drie erkende trouwlocaties biedt Landgoed de Salentein talloze opties om de bruiloft helemaal naar jullie wens vorm te geven. Het Prentenkabinet is een exclusieve en stijlvolle ruimte in Huis de Salentein en biedt zitgelegenheid aan 45 genodigden. De Callia Lounge, vroeger gebruikt als dorsmolen, is een aantrekkelijke locatie met moderne faciliteiten voor een royaler gezelschap tot 120 gasten. Tot slot biedt Las Colas, onze buiten trouwlocatie, unieke mogelijkheden voor een huwelijksceremonie midden in het bos. Drie locaties in een bijna sprookjesachtige omgeving, waar wij jullie en jullie gasten graag verwelkomen voor een persoonlijke en officiële huwelijksceremonie.

Tip: Kijk ook even naar onze speciale Winter Wedding Deals!

huwelijks locaties

weddingplanner

Wij nodigen jullie van harte uit om de sfeer van ons landgoed zelf te komen proeven. Tijdens een vrijblijvende rondleiding met onze ervaren weddingplanner laten we alle mogelijkheden en ruimtes zien en bespreken wij jullie ideeën en wensen. Samen bekijken we hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan de dag van jullie dromen!

Berit

ERVARINGEN VAN BRUIDSPAREN

We hebben echt een fantastische dag gehad! De dag was tot in de puntjes verzorgd door het personeel van Landgoed de Salentein. Weddingplanner Berit is zeer behulpzaam en denkt overal mee. Hierdoor word je volledig ontzorgt als bruidspaar, waardoor je kan genieten van je grote dag! Ik raad Landgoed de Salentein ten zeerste aan voor bruiloften/ feesten e.d.

– Robbert -

Landgoed de Salentein is echt een top locatie. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad op deze locatie. Ook de informatie vooraf en naar onze grote dag toe verliep soepel. Berit is echt een topper! De mensen van de Salentein denken goed mee, komen zelf met ideeën en maken de dag zoals je hem hebben wil. Het eten was echt voortreffelijk, de wijn was heerlijk en de service top! Het personeel op de dag zelf is erg toegankelijk, servicegericht en gaan heerlijk mee met de sfeer. Mochten we de dag overdoen zouden we ook opnieuw voor deze locatie gaan en niks veranderen! 

– Wendy -

Zelf alvast een kijkje nemen

Met onze online 3D tours kan je eenvoudig zelf virtueel een rondje lopen! Ontdek nu alvast de mooiste plekken in Huis de Salentein en bekijk de exclusieve buiten trouwlocatie Las Colas.

komt u bij ons trouwen?