Beleef op zaterdag 31 augustus of zondag 1 september een onvergetelijke middag

Polo Club Midden-Nederland organiseert in samenwerking met Landgoed de Salentein een aantal internationale wedstrijden van deze unieke en spectaculaire kijksport.

Geniet langs de lijn van onze royale Salentein Picknick terwijl de polospelers en hun paarden over het veld razen. De beste spelers en de scheidsrechter komen uit Argentinië om dit schouwspel te begeleiden en de inhoud van de picknickbox past geheel bij deze sfeer van buitensport, Argentijnse wijnen en lekkernijen en een exclusief gezelschap van aanwezigen. Deze staan om 12:30 uur voor u klaar op het poloterrein Polo Club Midden-Nederland. De wedstrijden zijn om 13:30 en 15:00 uur.

Daarnaast vindt er op zondag 1 september vanaf 18:00 uur de Argentine Polo Party plaats, op Landgoed de Salentein.

De picknickbox biedt voor 2 personen exclusief toegang tot de wedstrijden. Dit is een besloten evenement in Nijkerk.

zaterdag 31 Augustus

Zaterdag 31 augustus is de aftrap van Argentine Polo Days. Om toegang te krijgen tot de internationale polowedstrijden, bestelt u een een uitgebreide picknickbox voor 2 personen. Deze is gevuld met diverse lekkernijen en natuurlijk een fles Argentijnse wijn.

Deze staat om 12:30 uur voor u klaar op het poloterrein Polo Club Midden-Nederland. De wedstrijden zijn om 13:30 en 15:00 uur.

zondag 1 september

Op zondag 1 september worden de wedstrijden gespeeld voor de strijd om de finale en de winnaar van de felbegeerde cup. Om zondag toegang te krijgen tot de internationale polowedstrijden, bestelt u een een uitgebreide picknickbox voor 2 personen. Deze is gevuld met diverse lekkernijen en natuurlijk een fles Argentijnse wijn.

Deze staat om 12:30 uur voor u klaar op het poloterrein Polo Club Midden-Nederland. De wedstrijden zijn om 13:30 en 15:00 uur.

Argentine polo party

Direct na de finales van de Argentine Polo Days bent u van harte welkom bij Landgoed de Salentein voor de zinderende afterparty met de lancering van het magazine Code POLO, een spannende loterij en natuurlijk muziek!