Welkom

OP ONS STUKJE
ARGENTINIë EN URUGUAY
MIDDENIN NEDERLAND

Bijna 30 jaar geleden raakten wij in de ban van Argentinië. Onze oprichter Mijndert Pon kwam er op wereldreis en raakte verknocht aan het land. Hij kocht er een oude finca en plantte er druiven om wijn van te maken. Tegenwoordig staat Salentein naast wijn voor het vlees van eigen runderen, granen, maïs, soja en fruit.

Dit alles komt samen op het landgoed in Nijkerk, middenin Nederland.

Van harte welkom op Landgoed de Salentein!

bodega &
ResTAURANT

De Argentijnse keuken is wereldberoemd. In het bijzonder het kwalitatieve rundvlees en de krachtige wijnen. Op Landgoed de Salentein kunt u de Zuid Amerikaanse keuken ervaren in twee gedaanten: Bodega Portillo en Restaurant de Salentein.

Een snelle lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner; van maandag tot en met zaterdag zijn onze deuren geopend en staat ons team voor u klaar!

zakelijk

Van creatieve brainstormsessie tot board meeting: onze evenementenlocatie biedt unieke mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen.

Uiteraard verzorgen wij de bijeenkomst tot in de puntjes met een passende culinaire invulling.

trouwen

Elkaar het jawoord geven is een onvergetelijk moment en verdient de sprookjesachtige entourage van Landgoed de Salentein. Met een weddingplanner voor een persoonlijke voorbereiding, een draaiboek op maat en maar liefst drie officiële trouwlocaties hebben wij alles om jullie volledig te ontzorgen.

events

Samenkomen voor een feestelijke of familiaire gelegenheid of een speciaal event organiseren? Van receptie tot het vieren van een jubileum maar ook voor smaakvolle wijnproeverijen en kookworkshops bieden wij een keur aan faciliteiten. Onze eventmanagers denkt graag mee in de mogelijkheden, ook op locatie!

LOOP VIRTUEEL ALVAST EEN RONDJE

Met onze online 3D tours is er de mogelijkheid om zelf een kijkje te nemen op het landgoed. Ontdek nu alvast onze ruimtes – met elk een uniek en eigen karakter – voor bijeenkomsten en zakelijke evenementen in Huis de Salentein.