Welkom

BELEEF ARGENTINIë op DE VELUWE

De warmte van het vuur, de warmte van vriendschap. Op Landgoed de Salentein vlamt de gezelligheid rondom de Asado – de Argentijnse barbecue – op. Een locatie met allure en een rijke historie maar de sfeer is ongedwongen en hartelijk. In het hart van Nederland ervaar je het gastvrije Argentijnse karakter. Geniet van de veelzijdigheid voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden terwijl het geurige vlees bakt en de heerlijke wijnen van onze eigen bodega’s rondgaan.

Van harte welkom op Landgoed de Salentein!

restaurant bodega

In het voormalige koetshuis komen smaak, beleving en culinaire passie samen in Restaurant Bodega Salentein. Van maandag tot en met zaterdag zijn onze deuren geopend voor een smaakvolle lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner. Proef de elegantie van Argentinië in de beroemde Salentein wijnen en het stoere buitenleven in het overheerlijke vlees van de Salentein Black Angus runderen. Volgens fijnproevers precies zoals rundvlees vroeger smaakte: natuurlijk, stevig en van topkwaliteit. Geserveerd met alle egards, met respect voor iedere gast.

zakelijk

Van creatieve brainstormsessie tot board meeting: onze evenementenlocatie biedt unieke mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen.

Uiteraard verzorgen wij de bijeenkomst tot in de puntjes met een passende culinaire invulling.

trouwen

Elkaar het jawoord geven is een onvergetelijk moment en verdient de sprookjesachtige entourage van Landgoed de Salentein. Met een weddingplanner voor een persoonlijke voorbereiding, een draaiboek op maat en maar liefst drie officiële trouwlocaties hebben wij alles om jullie volledig te ontzorgen.

events

Samenkomen voor een feestelijke of familiaire gelegenheid of een speciaal event organiseren? Van receptie tot het vieren van een jubileum maar ook voor smaakvolle wijnproeverijen en kookworkshops bieden wij een keur aan faciliteiten. Onze eventmanagers denkt graag mee in de mogelijkheden, ook op locatie!

VIRTUEEL EEN RONDJE LOPEN?

Met onze online 3D tours is er de mogelijkheid om zelf een kijkje te nemen op het landgoed. Ontdek nu alvast de mooiste ruimtes – met elk een uniek en eigen karakter – voor bijeenkomsten en zakelijke evenementen in Huis de Salentein.