Proef alle MALBEC WIJNEN
van Salentein

Van onze Argentijnse bodega’s komen maar liefst negen verschillende Malbec wijnen. Van vol en fris tot houtgelagerd en rijp – u kunt ze vandaag allemaal proeven!

DSCF4124

PORTILLO

te proeven IN DE BINNENTUIN
De Portillo Malbec bevat heerlijke smaken van kersen, framboos en aalbessen die bijeen komen in deze donkerpaarse rode wijn. Deze wijn uit de Salentein serie heeft een pittige afdronk met vleugje kaneel.

KILLKA

te proeven in de ALYDA SALON
Intense roodpaarse wijn, rode pruim, kersen en viooltjes domineren de neus, in de afdronk volgen zachte tannines en een weelderige finish.

BARREL SELECTION

te proeven in de TUSSENKAMER
U kunt zich bij deze wijn verheugen op een prachtig mooie lange afdronk, maar wacht! Geniet eerst van de heerlijke geuren en aroma’s van rood fruit, bramen, pruimen, chocolade en vanille. Deze malbec uit de Salentein Barrel Selection serie heeft een mooie body en fruitig karakter.

NUMINA

te proeven in de HERENKAMER
Deze Malbec in de Numina Serie is helder donkerrood van kleur en is intens en uitgesproken. Met tonen van rood en zwart fruit, chocolade, vanille en tabak. Deze bijzondere monocépage heeft mooie tannine en hints van vanille in een lange zachte afdronk.

SINGLE VINEYARD

te proeven in de Herenkamer
Blauwe bes, aalbes, floraal, kruidig en tonen van balsamico. Een prachtige Single Vineyard die je het ware karakter van de malbec druif laat beleven. Een stoere body met fijne tanninestructuur, een zeer verdienstelijke tafelgast, zijn afdronk biedt je de gelegenheid lekker lang na te tafelen.

PR1mUS

te proeven in de BIBLIOTHEEK
Deze Primus toont de klassieke diep paarsrode kleur van de Malbec. De prachtige expressieve geur biedt de oplettende neus een variëteit aan aroma’s van bramen, bosbes en roodfruit ook kunt u specerijen ontdekken. De zeer elegante Salentein wijn heeft een prachtig mondgevoel en de afdronk is bijpassend lang.

PYROS APPELLATION

te proeven in DE ALYDA SALON
Heldere paarse kleur. In de neus florale tonen en zwart fruit. In de mond fris en levendig, met zwart fruit, kruiden en mineralen. Goede structuur, zachte tannine en mooie zuren. Geweldig expressie van het terroir. Elegant en met een lang aanhoudende afdronk.

PYROS SINGLE VINEYARD

te proeven TIJDENS DE MASTERCLASS
Prachtige, elegante rode wijn uit de Pedernal Valley. Complex en rijk, met Intense geuren van zwart fruit, tabak, leer en duidelijke houtaroma’s. Vol en intens van smaak met zwarte bessen, kruiden, vanille, leer, tabak en peper. Mooie mineralige afdronk.

PYROS LIMESTONE HILL

TE PROEVEN TIJDENS DE MASTERCLASS

Bekroond als beste wijn van Argentinië! Mooie donkerrode kleur. Deze wijn heeft een geweldige aromatische intensiteit die rood en zwart fruit, wilde kruiden en bloemige noten combineert. In de mond is de wijn intens met zeer fijne tannines, verfrissende zuurgraad en minerale tonen. Een fascinerend lange afdronk.

HEeft u uw favoriet gevonden?

Onze wijnen zijn vandaag ook verkrijgbaar voor thuis!