Je bekijkt nu Zo kan het dus wèl

Zo kan het dus wèl

  • Berichtcategorie:Events / Zakelijk

Als we iets van de afgelopen periode geleerd hebben is het dat elkaar ontmoeten een voorrecht is in plaats van een vanzelfsprekendheid. Ervaar onze vertrouwde service en aandacht in een veilige en hygiënische omgeving. Ontdek wat er op Landgoed de Salentein nog steeds wél kan. Of het nu gaat om veilig vergaderen, klanten ontvangen of nieuw product lanceren: op onze ruime evenementenlocatie zijn er talloze oplossingen voor een bijeenkomst op gepaste afstand. Zeker nu kantoorruimtes niet meer voldoende capaciteit bieden, komt de allure van Huis de Salentein uitstekend van pas.

En ondanks dat de maatregelen vooral gaan over beperkingen, is er nog zoveel wèl mogelijk. Met een goede planning, extra aandacht voor hygiëne en onze eventmanagers die out-of-the-box denken wordt zelfs een groot evenement een succes! We nemen je graag mee voor een kijkje achter de schermen tijdens een brillenbeurs op ons landgoed.

bold optical fair

Bold Optical Fair organiseert twee unieke optiek evenementen per jaar en kiezen met grote regelmaat voor Landgoed de Salentein. Op deze brillenbeurs komen chique, exclusieve en mooie maar ook commerciële merken samen om elke bezoeker te inspireren. Hoewel wij elk half jaar weer een vernieuwende indruk willen achter laten, vroegen de huidige omstandigheden om een flinke dosis extra creativiteit en innovatie. Er werd extra aandacht besteedt aan een functionele looproute en daarbij mocht een duidelijke signing natuurlijk niet ontbreken.

Graag delen wij een kijkje achter de schermen want ook nu is er nog steeds zoveel mogelijk! Laat je inspireren voor een bijeenkomst op een veilige locatie, 100% 1,5 meter proof. Onze eventmanagers denken graag met je mee!

Dank aan Terressa en Walter van Bold Optical Fair voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!