De ULTIEME NAZOMERMIDDAG OP LANDGOED DE SALENTEIN

Een Chardonnay in de hand en de voeten in het gras. Zo ziet onze perfecte nazomermiddag er uit. Op zondag 18 september organiseren wij de eerste Salentein Chardonnay Day ooit – na het succes van de Malbec-editie eerder dit jaar.

Met acht soorten Chardonnay van Bodegas Salentein en nog meer van onze andere Argentijnse wijngaarden, nodigen wij u van harte uit om deze volle en veelzijdige druif te proeven.

Koop een Salentein wijnglas (eerste Chardonnay en mini empanada inbegrepen) als entreeticket en wij zetten uw naam op onze gastenlijst. Onze deuren zijn geopend vanaf 11.00 uur.

zan-WrueFKpTlQs-unsplash

proeven & genieten

Onze verborgen groene oase op het landgoed, “Las Colas” is voor deze gelegenheid geopend. Er zijn picknickmanden verkrijgbaar om op een heerlijk plekje op het gras van te genieten maar onze chefs bereiden natuurlijk ook weer diverse soorten van ons Salentein Premium Beef. Vanuit diverse stands schenken we de mooiste soorten Chardonnay – van fruitig en fris tot hout gelagerd en rijp – om te proeven en van te genieten.  Een culinaire beleving voor jong en oud die je niet wilt missen!

VOLG ONZE MASTERCLASSES

DSCF4106

Voor deze bijzondere gelegenheid organiseren wij twee exclusieve masterclasses. Voor slechts €27,50 per persoon proeft u maar liefst zes soorten Chardonnay. Onder begeleiding van onze meestergastheer delen wij onze kennis en expertise. Starttijden: 13.00 uur & 15.00 uur. Inschrijving verloopt via uw entreeticket:

Veel gestelde vragen

Een culinaire middag in informele sfeer. Wij schenken de mooiste soorten Chardonnay vanuit diverse stands. Bij mooi weer op de groene buitenplaats Las Colas, bij minder mooi weer in en rond Huis de Salentein. Uiteraard bereiden wij ook diverse smaakvolle bites die los te bestellen zijn. 

Salentein Chardonnay Day is voor iedereen. Of u nu groot wijnliefhebber/kenner bent of meer over wijn zou willen leren. Wij maken ons landgoed en onze producten graag toegankelijk voor het grote publiek.

Uiteraard. Net als in de Argentijnse cultuur maakt familie een groot onderdeel uit van ons leven. Salentein Chardonnay Day is ook voor de allerkleinsten en speciaal voor hen is er een springkussen en ijscokraam! Tot 18 jaar is de toegang gratis.

U koopt een entreeticket via ons reserveringssysteem (rechtsonder in beeld). De verkoop verloopt via ons take-away systeem, kies daarom voor “bestellen”.

Om het iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken, werken wij met strippenkaarten waarop elke consumptie afgestreept wordt. Net als bij munten representeert een strippenkaart een bepaalde waarde. U kunt een strippenkaart kopen bij het bestellen van uw ticket of bij aankomst op het event. Resterende bedragen op een strippenkaart kunnen verrekend worden bij de aanschaf van wijnen voor thuis.

De parkeerplaats op Landgoed de Salentein biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Adres: Putterstraatweg 5-9 in Nijkerk.

Ja. Via onderstaande knop kunt u uw entreeticket bemachtigen. Wilt u ook één van onze masterclasses bijwonen? Kies dan uw gewenste tijd bij het ticket.

Jazeker. Heeft u een mooie Chardonnay geproefd waar u thuis opnieuw van wilt genieten? Alle soorten zijn ook per fles of doos te koop.

Nee. Hoewel het event draait om het vieren van het bestaan van de Chardonnaydruif, zijn er uiteraard ook andere soorten wijn, bier en frisdrank verkrijgbaar.

Kunt u onverhoopt toch niet komen? Via de bevestigingsmail die u heeft gekregen kunt u afmelden. Tot één dag van te voren wordt uw bedrag gerestitueerd. 

Staat uw vraag er niet bij? Dan helpen wij u graag via 033 247 5201 of mail naar malbec@landgoeddesalentein.nl

MOGEN WIJ
UW GLAS KLAARZETTEN?