salentein
Voor Thuis

Sinds kort zijn wij begonnen met de Salentein Voor Thuis! Aangezien we u niet meer in onze restaurants mogen ontvangen kunt u via onze website bestellen. Hieronder ziet u al een deel van ons assortiment. Klik voor het volledige assortiment en het bestellen van de gerechten rechts onder aan de pagina op bestellen. Wij zijn van donderdag tot en met zondag geopend voor afhalen van 15.00-20.00 uur. U kunt gewoon de normale weg richting de Salentein volgen. Dit keer hoeft u niet eens de auto uit te stappen, u kan namelijk gewoon doorrijden naar de voordeur van het restaurant. Hier wordt u ontvangen door een van onze gastvrouwen en gastheren!

Salentein Voor Thuis f.a.q.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Om te zorgen dat het vlees zijn goede kwaliteit behoud en je heerlijk van ons vlees kan genieten, wordt het vlees rauw meegegeven. We doen er uiteraard wel een uitgebreide bereidingswijze bij en tevens is er een online filmpje waarbij onze chef je laat zien hoe het vlees gebakken wordt. Op deze manier kan je met onze begeleiding zelf een mooi stuk premium beef op tafel zetten. 

Ja, dit is zeker mogelijk. De jus is te bestellen bij onze take away.

In het stoofpotje zit 600 gram stoofvlees. Hier kan je als je een grote eter bent met 2 personen van genieten als avondeten. Mocht je een kleinere eter zijn dan kan je hier met 3 a 4 personen van eten. Verder kan je er ook voor kiezen om kleinere porties te serveren als het stoofpotje onderdeel is van een uitgebreider diner. 

Wanneer je na 15.00 uur nog wilt bestellen voor dezelfde dag is het inderdaad het handigst om telefonisch contact op te nemen. Wij zijn dan ook te bereiken op: 033 247 5201. 

We hebben een aantal prachtige wijnen voor je uitgelicht online. Natuurlijk hebben wij ook nog andere wijnen en is het ook mogelijk om deze te bestellen. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke wijn, dan raden wij je aan om van tevoren te bellen. Op deze manier kunnen wij kijken of wij de wijnen op voorraad hebben en deze alvast voor je klaarzetten. 

Ja! We hebben huisgemaakte tiramisu speciaal voor afhalen. Wil je iets anders? Wij denken dan uiteraard graag met je mee. Voor de mogelijkheden neem telefonisch contact met ons op.