You are currently viewing Per september op maandag gesloten

Per september op maandag gesloten

Beste gast,

Middels dit nieuwsbericht willen wij u graag op de hoogte brengen van een structurele aanpassing in onze organisatie. Per 1 september aanstaande zullen ons restaurant en evenementenlocatie namelijk op maandag gesloten zijn (ook op feestdagen). Een beslissing die niet onverwijld maar weloverwogen gemaakt is.

In verband met personele uitdagingen hebben wij ook moeten besluiten in de maand september op zondag alleen de zitgelegenheid in het Portillo gedeelte van ons restaurant te openen. Dat betekent dat er een beperkte reserveringscapaciteit is en wij helaas eerder “vol” zijn. We kunnen u van harte aanbevelen op tijd te reserveren. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Heeft u een vraag? Dan helpen Chelsey en Marieke u natuurlijk graag telefonisch want ons kantoor blijft bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Voor een lunch, diner of bijeenkomst verwelkomen wij u per 1 september van dinsdag tot en met zondag. Wij hopen op uw begrip en kijken er naar uit u weer te zien op Landgoed de Salentein.

Hartelijke groeten, Robert Leussink

Operationeel Manager