Je bekijkt nu We hebben je gemist!

We hebben je gemist!

 • Berichtcategorie:Nieuws

Wij mogen je weer verwelkomen voor een culinaire beleving op ons landgoed!

We doen ons uiterste best om je de service te laten ervaren zoals je dat van ons gewend bent. Want deze periode biedt ook nieuwe kansen, zoals de introductie van onze gloednieuwe foodtruck en live-cooking arrangementen. Ontdek daarom ons aangepaste aanbod met nog meer mogelijkheden. We laten je het Argentijnse landleven proeven!

Een ieders gezondheid staat op de eerste plaats en alleen samen kunnen we de verspreiding van het COVID-19 virus tot een minimum beperken. We rekenen daarbij ook op jouw begrip en medewerking en vragen om altijd van te voren te reserveren. Dit is wat jij van ons en wij van onze gasten kunnen verwachten:

CULINAIRE BELEVING TIJDENS COVID-19

Uiteraard houden wij in deze periode de richtlijnen vanuit Koninklijke Horeca Nederland en het RIVM nauwlettend in de gaten. Dat betekent dat wij zorg dragen voor een uiterst hygiënische omgeving waarbij 1,5 meter tussen gasten gewaarborgd blijft. Een ieders gezondheid staat op de eerste plaats en alleen samen kunnen we de verspreiding van het COVID-19 virus tot een minimum beperken, terwijl wij proberen het dagelijks leven weer zo “normaal” mogelijk te maken. We rekenen op jouw begrip en medewerking, vragen om altijd van te voren een reservering te plaatsen en bij een bezoek te houden aan de volgende richtlijnen:

ALGEMENE RICHTLIJNEN VOOR GASTEN

Bij ontvangst is er een verplicht controlegesprek. Als je één van de volgende vragen met ja moet beantwoorden, dan mogen we je helaas geen toegang geven:

 • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Daarnaast rekenen wij op jouw begrip en medewerking m.b.t. de volgende punten:

 1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. Uitzonderingen:
 2. aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat. NB: ingevolge de lokaal/regionaal geldende noodverordening kan een ander maximum (minder of meer) aantal personen zijn toegestaan , in dat geval geldt de bepaling uit de noodverordening.
  b.op het terras mogen uitsluitend zitplaatsen zijn.
 3. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt
 4. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten
 5. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
 6. Was bij binnenkomst grondig je handen
 7. Was na het toiletbezoek grondig je handen
 8. Betaal bij voorkeur contactloos (pin of mobiel)