Je bekijkt nu Kom jij bij ons team?

Kom jij bij ons team?

  • Berichtcategorie:Vacature

Ben jij gastvrij, representatief en wil jij – boven alles – jouw gasten een geweldig beleving meegeven? 

In de functie medewerker bediening ben je het gezicht van Landgoed de Salentein en werkzaam in ons restaurant en/of banqueting evenementen. Deze afwisselende baan vraagt om passie voor gastronomie en liefde voor wijn en spijs. Dagelijks kom je in aanraking met de mooiste Latijns-Amerikaanse producten waaronder onze wereldberoemde wijn van eigen Argentijnse bodega’s. Je werkt in een enthousiast en gedreven team van professionals dit hun vak verstaan. Samen weten jullie een warme en servicegerichte beleving te creëren voor elke gast.

Landgoed de Salentein is een unieke evenementenlocatie met een keur aan faciliteiten voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden. Het statige Huis de Salentein en sfeervolle Restaurant Bodega Salentein bieden talloze mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen. Deze sprookjesachtige omgeving, met een bijzonder onderscheidend verhaal, vormt het decor voor al jouw werkzaamheden. 

Ben jij stressbestendig en sociaal sterk? Ben jij flexibel en een teamplayer? En heb jij een afgeronde horecaopleiding en/of relevante werkervaring? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je motivatie en CV naar werk@landgoeddesalentein.nl en bel voor meer informatie naar 033 247 52 01.