Landgoed Salentein

De vergadertrends van 2019

Vergaderen dat blijven we altijd doen. De vraag is wel; hoe houden we het leuk en inspirerend?
Vandaar dat we vandaag de 5 vergadertrends van 2019 met jullie delen.

Inspiratie op locatie
Vergaderen op een bijzondere en inspirerende locatie zoals een monumentaal pand, een statig landhuis of een duurzame buitenlocatie biedt direct inspiratie voor de deelnemers. Uit onderzoek is gebleken dat de rust en intimiteit die je ervaart bij een bosrijke omgeving direct positief effect heeft op de effectiviteit van een meeting. Een unieke setting is daarom de nummer 1 trend!

Gezondheid
Gezondheid is in deze tijd erg belangrijk voor veel mensen. Daarbij hoort natuurlijk ook gezonde voeding, ook tijdens het vergaderen. Steeds meer bedrijven kiezen voor een lunch of diner met gezonde vetten en eiwitten in plaats van veel suiker en koolhydraten. Dit voorkomt tevens de after-lunch dip.

Unieke beleving
Beleving is het toverwoord. Deelnemers willen iets bijzonders meemaken, een unieke ervaring, waar nog dagen over nagepraat kan worden. Vergaderlocaties die iets extra’s bieden, hebben hier voordeel. Wist je dat Landgoed de Salentein het enige landgoed in Nederland is met een compleet (internationaal) gastronomisch concept? We serveren wijn uit eigen bodega’s en het mooiste vlees van eigen runderen. 

Gratis Wifi
Het is tegenwoordig bijna een eis dat er een razendsnelle draadloze verbinding op de vergaderlocatie aanwezig is. Wanneer je actief wilt vergaderen is dat natuurlijk een must. Maar tijdens de break even helemaal tot rust komen in het bos zonder Wifi laadt je natuurlijk wel weer even helemaal op, zodat je weer fris en fruitig kan beginnen aan de tweede helft van de vergadering.

Transparantie en all inclusive arrangementen
Steeds meer bedrijven willen gebruik maken van all inclusive arrangementen. Dit was in 2018 al een trend en neemt in 2019 steeds meer toe. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Transparantie op de website wordt daarom steeds belangrijker. Als je de kosten en de beschikbaarheid op de website kan checken bespaart je dat weer tijd.

Nieuws

AUDIOVISUELE MIDDELEN TIJDENS EEN BIJEENKOMST OF EVENEMENT

6 juni 2019

Op ons landgoed organiseren wij dagelijks veel bijeenkomsten, seminars en congressen. Steeds meer bedrijven willen papierloos vergaderen en daarnaast maken ze graag gebruik van de meest moderne audiovisuele middelen. Audiovisuele middelen spelen tijdens een professioneel evenement dan ook een onmisbare rol. Deze rol wordt steeds belangrijker. Een seminar of congres moet uiteraard inhoudelijk heel goed […]

Lees verder

CHECKLIST OM EEN VERGADERLOCATIE TE BEPALEN

23 mei 2019

Een vergadering een keer buiten de bekende muren van uw bedrijf laten plaats vinden, heeft vaak inspirerende resultaten. Een andere omgeving triggert de teambuilding en creativiteit wat leidt tot nieuwe inzichten en ideeën. De online zoektocht naar een geschikte locatie voelt al snel als zoeken naar een speld in een hooiberg. En het vinden van […]

Lees verder

ETEN EN DRINKEN TIJDENS DE VERGADERING, MEETING OF BIJEENKOMST

16 mei 2019

Anno 2019 is (gezond) eten & drinken heel belangrijk voor de individu maar ook voor werkgevers. Gezond zijn heeft immers invloed op de gemoedstoestand van de mens en dit draagt bij aan meer productiviteit op de werkvloer of tijdens een bijeenkomst. Bij het organiseren van een bijeenkomst is het van belang alvast na te denken […]

Lees verder

Restaurants

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief