Landgoed Salentein

De vergadertrends van 2019

Vergaderen dat blijven we altijd doen. De vraag is wel; hoe houden we het leuk en inspirerend? Vandaar dat we vandaag de 5 vergadertrends van 2019 met jullie delen.

Inspiratie op locatie
Vergaderen op een bijzondere en inspirerende locatie zoals een monumentaal pand, een statig landhuis of een duurzame buitenlocatie biedt direct inspiratie voor de deelnemers. Uit onderzoek is gebleken dat de rust en intimiteit die je ervaart bij een bosrijke omgeving direct positief effect heeft op de effectiviteit van een meeting. Een unieke setting is daarom de nummer 1 trend!

Gezondheid
Gezondheid is in deze tijd erg belangrijk voor veel mensen. Daarbij hoort natuurlijk ook gezonde voeding, ook tijdens het vergaderen. Steeds meer bedrijven kiezen voor een lunch of diner met gezonde vetten en eiwitten in plaats van veel suiker en koolhydraten. Dit voorkomt tevens de after-lunch dip.

Unieke beleving
Beleving is het toverwoord. Deelnemers willen iets bijzonders meemaken, een unieke ervaring, waar nog dagen over nagepraat kan worden. Vergaderlocaties die iets extra’s bieden, hebben hier voordeel. Wist je dat Landgoed de Salentein het enige landgoed in Nederland is met een compleet (internationaal) gastronomisch concept? We serveren wijn uit eigen bodega’s en het mooiste vlees van eigen runderen. 

Gratis Wifi
Het is tegenwoordig bijna een eis dat er een razendsnelle draadloze verbinding op de vergaderlocatie aanwezig is. Wanneer je actief wilt vergaderen is dat natuurlijk een must. Maar tijdens de break even helemaal tot rust komen in het bos zonder Wifi laadt je natuurlijk wel weer even helemaal op, zodat je weer fris en fruitig kan beginnen aan de tweede helft van de vergadering.

Transparantie en all inclusive arrangementen
Steeds meer bedrijven willen gebruik maken van all inclusive arrangementen. Dit was in 2018 al een trend en neemt in 2019 steeds meer toe. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Transparantie op de website wordt daarom steeds belangrijker. Als je de kosten en de beschikbaarheid op de website kan checken bespaart je dat weer tijd.

Nieuws

Teambuilding

15 oktober 2019

Het bouwen van een team, teambuilding, is belangrijk in een onderneming. Het zorgt voor een positieve flow in je onderneming. Werknemers worden hierdoor enthousiast en gemotiveerd. Het zorgt voor een onderlinge band en een goede samenwerking. Allemaal de neuzen dezelfde kant op en een goed teamgevoel onderling, dat is het doel van iedere organisatie. Met […]

Lees verder

De vergadertrends van 2019

1 oktober 2019

Vergaderen dat blijven we altijd doen. De vraag is wel; hoe houden we het leuk en inspirerend? Vandaar dat we vandaag de 5 vergadertrends van 2019 met jullie delen. Inspiratie op locatieVergaderen op een bijzondere en inspirerende locatie zoals een monumentaal pand, een statig landhuis of een duurzame buitenlocatie biedt direct inspiratie voor de deelnemers. […]

Lees verder

DE 3 LEKKERSTE COCKTAILS VOOR DEZE ZOMER

5 augustus 2019

Nu de zomer officieel begonnen is, brengen we onze tijd natuurlijk het liefste door met een verkoelend drankje op een zonnig terras. Tijd om de drie lekkerste zomerdrankjes even op een rijtje te zetten: POJITO Wijncocktails zijn steeds meer in opkomst. Wij steken de klassieker Mojito in een nieuw jasje met wijn van onze eigen […]

Lees verder

Restaurant

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief