Landgoed Salentein

Catering

De Salentein beleving nu ook bij u op locatie! Genieten van Salentein wijn en vlees maar dan bij u op locatie geserveerd? Klinkt dat als muziek in de oren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Salentein Catering Company.

Salentein Catering Company

De Salentein beleving nu ook bij u op locatie!

Salentein wijn en vlees maar dan bij u op locatie geserveerd? Klinkt dat als muziek in de oren?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Salentein Catering Company. Een team van gespecialiseerde medewerkers staat voor u klaar.
Sfeer, beleving en optimale verzorging zijn hierbij de kernwoorden. Zodat u uw handen vrij heeft voor de verbinding met uw gasten.

Hoe gaat Salentein Catering Company te werk?

De eerste kennismaking is op locatie. Zo kunnen we direct zien waar we catering mogen verzorgen en zo komen de eerste ideeën tot stand. Voor iedere gelegenheid bedenkt Salentein Catering Company een unieke beleving.

Vanzelfsprekend ligt de focus op de culinaire invulling van het evenement. Salentein Catering Company inventariseert uw wensen qua producten, smaak en het type diner.  We werken altijd met verse en hoogwaardige producten. Het eten wordt in de professionele keukens van Restaurant de Salentein bereid. Tevens schenken wij wijn van eigen bodega’s in Argentinië. Op de locatie van het evenement wordt de finishing touch aan het eten gegeven en de afgesproken aankleding verzorgd.

Walking dinner, sit down dinner of een informele barbecue? Salentein Catering Company geeft u graag advies. Samen met u bepalen we de doelstelling van uw evenement, zodat we op de juiste manier invulling kunnen geven aan uw evenement.

Salentein Catering Company ontzorgt u graag voor uw evenement!

Onze ervaring leert dat juist de details het succes van uw evenement bepalen. Aankleding, het passende servies en de juiste decoratie is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Samen bepalen we wat er verder nog nodig is,  zoals loungezitjes, statafels, zitjes, garderobes, verlichting en natuurlijk professioneel personeel.

Meer informatie en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op via catering@landgoeddesalentein.nl of via 033-247 52 01

Restaurants

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering