Landgoed Salentein

Bijeenkomsten

Landgoed de Salentein

Landgoed de Salentein aan de rand van de Veluwe is een uitnodigend en gastvrij landgoed met een keur aan faciliteiten voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden.

Salentein ruimten

Salentein zakelijk

Zaken en ontspanning gaan harmonieus samen

Vergaderen in een andere omgeving, een spannende productintroductie of landelijk overleg met verschillende vestigingen… Op Landgoed de Salentein gaan werk en ontspanning harmonieus samen. Het landgoed ligt centraal in Nederland en is dan ook uit alle windstreken gemakkelijk bereikbaar. U kunt hier beschikken over representatieve en sfeervolle ruimten, inclusief alle moderne faciliteiten voor vergaderingen, trainingen en congressen.

Uiteraard leveren we ook in culinair opzicht graag een bijdrage aan uw bijeenkomst met een lunch of diner in een van onze beide restaurants of geserveerd in de door u gereserveerde ruimten.

Na afloop kunt u in informele sfeer napraten met een drankje en een keuze uit ons uitgebreide assortiment garnituren. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet!

Salentein persoonlijk

Ideale locatie voor elk samenzijn

Een receptie, een familiereünie, een jubileum of babyshower… Landgoed de Salentein is de ideale locatie voor elk samenzijn. Centraal gelegen in het land met een prachtige ambiance en voortreffelijke culinaire faciliteiten. Geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Binnen en buiten. Intiem en groots.

Wij dragen graag ideeën aan voor de invulling van uw bijeenkomst. Zo kunnen we binnen elk denkbaar budget iets bijzonders bieden om uw speciale evenement ook daadwerkelijk tot een onvergetelijk moment te maken.

De stijlvolle locatie biedt ook ruimte voor een uitvaartbijeenkomst of condoleance, waarbij we u met alle zorg en aandacht omringen en onze service volledig afstemmen op uw wensen.

Restaurants

Bijeenkomsten

Trouwen

Activiteiten