Landgoed Salentein

Open Top Trouwlocatie Route

Ga jij trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouwlocatie te vinden. Landgoed de Salentein opent op zondag 27 september haar deuren zodat je alle ruimtes kan bezichtigen, vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven.

We kijken er naar uit om jullie als aanstaand bruidspaar te verwelkomen! Tijdens de bezichtigingen ontdekken jullie of de uitstraling en sfeer van ons landgoed past bij jullie wensen. We zorgen voor de sfeer zoals je die tijdens je bruiloft ook kan ervaren. Zo krijg jij een nog beter beeld van hoe een ceremonie eruit kan komen te zien, waar jullie eerste “getrouwde” diner plaats vindt en of de ruimte voor het feest past voor het aantal genodigden.

Willen jullie langskomen? Meld je aan via deze link. We rekenen dan op jullie komst en ontvangen jullie voor een persoonlijke rondleiding waarbij wij uiteraard 100% rekening houden met de richtlijnen vanuit het RIVM. We verwelkomen jullie graag op Landgoed de Salentein!

Nieuws

Zo kan het dus wèl

15 september 2020

Als we iets van de afgelopen periode geleerd hebben is het dat elkaar ontmoeten een voorrecht is in plaats van een vanzelfsprekendheid. Ervaar onze vertrouwde service en aandacht in een veilige en hygiënische omgeving. Ontdek wat er op Landgoed de Salentein nog steeds wél kan. Of het nu gaat om veilig vergaderen, klanten ontvangen of […]

Lees verder

Ontdek onze nieuwe menukaart!

15 september 2020

Bijna dertig jaar geleden raakten wij in de ban van hetgeen Argentinië te bieden heeft. Onze connectie met Argentinië is zo sterk dat je de sfeer wel moet proeven als je hier bent. Letterlijk en figuurlijk. Daarom presenteren wij met trots onze vernieuwde menukaart waarmee de Latijns-Amerikaanse keuken tot leven komt! Geniet van nieuwe gerechten […]

Lees verder

Restaurant

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief