Landgoed Salentein

Malbec World Day

De wereld waarin we leven is in korte tijd ingrijpend veranderd. Ook Landgoed de Salentein zal tot ten minste 6 april 2020 de deuren moeten sluiten. Dat betekent ook dat Malbec World Day op zondag 5 april aanstaande helaas niet door kan gaan. We doen niets liever dan onze passie met jou te delen maar op dit moment staat het belang van ieders gezondheid op nummer 1. Het moeilijkste aan deze situatie is misschien nog wel het niet weten wat er komen gaat. Maar ons team is positief en kijken er naar uit om jou in de toekomst opnieuw te verwelkomen. Bij vragen zijn wij uiteraard beschikbaar via telefoon en e-mail. Voor nu wensen we je het allerbeste, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.


We vieren het bestaan van de mooiste wijndruif ter wereld! De hele maand april staat op Landgoed de Salentein in het teken van Malbec. En dat starten we feestelijk tijdens een event in festivalsfeer op zondag 5 april van 14.00 tot 18.00 uur.

Het terras van Huis de Salentein vult zich met sfeervolle muziek en een breed palet aan smaakvolle gerechten, zoals Argentijns vlees van eigen runderen, empanada’s en pizza. Vanuit De Salentein Winetruck schenken we de mooiste soorten Malbec – van fruitig en fris tot houtgelagerd en rijp – om te proeven en van te genieten. Een culinaire beleving die je niet wilt missen!

De toegang tot Malbec World Day bij Landgoed de Salentein is gratis maar zorg wel dat jouw naam op de gastenlijst staat. Reserveer nu via www.malbecworldday.nl en je ontvangt dan bij aankomst een gratis kristallen wijnglas!

 

En er is nog meer…

HIGH WINE SPECIAL EXCLUSIEVE WIJNDEAL

Geniet tijdens Malbec World Month van de unieke High Wine Special. Wij hebben een heerlijk 3 gangen hapjes-menu samengesteld, gecombineerd met verschillende bijpassende proefglazen Malbec. Geniet van deze culinaire beleving voor slechts €34,50 per persoon. Reserveer uw tafel via info@landgoeddesalentein.nl of bel 033 247 5201.

 

Daarnaast hebben wij speciaal voor Malbec World Month een mooie selectie gemaakt van drie verschillende Malbec wijnen: een fles Salentein Barrel Selection Malbec, Numina Malbec en Single Vineyard Malbec in een mooie stijlvolle draagtas. Exclusief verkrijgbaar in de shop bij ons Restaurant Bodega Salentein voor slechts €69,-

 

 

 

Nieuws

Restaurant

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief