Landgoed Salentein

Polo & Country Fair

Dit jaar de 7e editie van de Polo & Country Fair in het weekend van zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus. Geniet op beiden dagen van spectaculaire polowedstrijden en een Country Fair met sfeervolle stands met ondernemers uit de regio. Beleef een stukje Argentinië met Landgoed de Salentein als horeca partner en laat je inspireren door het uitbundige Argentijnse landleven! Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten zoals ponyritjes en roofvogels.

Er spelen poloteams met internationale spelers. De wedstrijden zijn spannend en spectaculair. Dames en heren spelen in gemixte teams. We nodigen het publiek uit voor een treading-in; het terugtrappen van de omgewoelde graspollen. De organisatie wordt verzorgd door de leden van Polo Club Midden-Nederland.

De catering wordt verzorgd door Salentein Catering Company. De toegang is gratis. Locatie Stal Lozeman Putten. Parkeren kost €10,00 (contant te betalen). Het terrein is beide dagen open van 13:00 tot 18:00.

NB Vanwege de situatie rond Corona kunnen we op dit moment nog niet inschatten wat er eind augustus mogelijk is binnen het waarborgen van de veiligheid voor deelnemers en bezoekers. We zullen dit later deze zomer beoordelen.

Meer informatie: http://www.polo-country-fair.nl/

Nieuws

Restaurant

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief