Landgoed Salentein

Vier Kerst met Landgoed de Salentein

Op Eerste en Tweede Kerstdag nodigen wij u uit om met familie en vrienden te genieten van de sfeervolle ambiance van ons landgoed. Wij bieden mooie  kerstarrangementen aan: van informeel a la carte tot een exclusieve avond vol culinaire verrassingen. Aan iedereen is gedacht! Bekijk hieronder de mogelijkheden om Kerst 2019 onvergetelijk te maken. Mogen wij voor u een tafel reserveren in de Restaurant Bodega Salentein of de feestelijke Callia Lounge? Bel 033 247 5201 of e-mail uw wensen naar info@landgoeddesalentein.nl

 

Eerste en Tweede Kerstdag bij Restaurant Bodega Salentein

Eerste en Tweede Kerstdag bij Restaurant Bodega Salentein gaat om genieten met elkaar en van lekker eten. De meest sfeervolle tijd van het jaar vieren we, zoals in Argentinië, uitbundig en met de hele familie! We verwelkomen u met een veelzijdige menukaart voor zowel lunch als diner. Geniet van de mooiste wijnen én het beste rundvlees dat op dit moment te verkrijgen is: Salentein Premium Beef.

 

Eerste Kerstdag op Landgoed de Salentein

Eerste Kerstdag in de Callia Lounge gaat om smaak, beleving en culinaire passie. U wordt ontvangen met een feestelijk glas Salentein Brut en diverse amuses om vervolgens te genieten van een uitgebreid 7-gangen kerstdiner. Uiteraard is er een mooi wijnarrangement voor u samengesteld. Het Kerstdiner vindt plaats in de sfeervolle Callia Lounge.

 

7-gangen Kerstdiner exclusief dranken
€ 87,50 p.p.

 

Wijnarrangement
€ 55,00 p.p.

De inhoud van het kerstmenu wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Nieuws

Restaurant

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief