Landgoed Salentein

Kelderschatten

Zondag 11 november 2018 is het weer zover: De Kelderschatten. Van 12.00 tot 16.00 uur bent u weer van harte welkom in de sfeervolle ‘Callia Lounge’, waar onze aantrekkelijk geprijsde ‘vergeten’ wijnen geproefd kunnen worden.

Er zal een breed scala aan wijnen beschikbaar zijn om te proeven en mee te nemen. Het assortiment zal met name bestaan uit wijnen uit onze eigen kelder, aangevuld met een paar juweeltjes uit de kelder van Verbunt Wijnkopers. Hoewel de jaargangen van deze wijnen niet de meest recente zijn, is de kwaliteit nog uitstekend. Wij adviseren u om de wijnen deze winter nog te consumeren, dan is de smaak op zijn best!

Wilt u verschillende smaken en geuren in wijn onderscheiden en kennismaken met de verschillende facetten van het proeven van wijn? Meld u dan snel aan voor de workshop ‘Basis wijnproeven’.

Tijd: 12.30 tot 13.30 uur
Kosten: € 12,50 per persoon
Na afloop van de workshop ontvangt een aardigheidje voor thuis. Reserveren gewenst via info@landgoeddesalentein of 033-247 52 01.

Bij heerlijke wijn hoort heerlijk eten! Wij zullen op het sfeervolle en verwarmde terras van Portillo Bar Bodega aan aantal herfstgerechten serveren. Schuif gezellig aan! Reserveren voor deze herfstlunch is niet nodig.

Zien we u op 11 november?

Nieuws

Eten en drinken tijdens de vergadering, meeting of bijeenkomst

19 februari 2019

Anno 2019 is (gezond) eten & drinken heel belangrijk voor de individu maar ook voor werkgevers. Gezond zijn heeft immers invloed op de gemoedstoestand van de mens en dit draagt bij aan meer productiviteit op de werkvloer of tijdens een bijeenkomst. Bij het organiseren van een bijeenkomst is het van belang alvast na te denken […]

Lees verder

4 kenmerken van de ideale trouwlocatie

16 augustus 2018

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De kans is groot dat je al een perfect plaatje in gedachten hebt van hoe je bruiloft eruit moet komen te zien. Om deze dromen werkelijkheid te laten worden moet er nog veel regelt worden, te beginnen met: de ideale trouwlocatie. Of je nu trouwt in een kasteel, landhuis of in […]

Lees verder

Restaurants

Bijeenkomsten

Trouwen

Activiteiten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief