Landgoed Salentein

Beleef Salentein tijdens live-cooking op ons Callia terras

Ons vuur brandt weer! En dat betekent dat je vanaf 1 juni aanstaande weer van harte welkom bent voor een culinaire beleving op ons landgoed.

Proef al het moois van Argentinië tijdens een 3- of 5-gangen arrangement!

Op het Callia terras is er in deze bijzondere periode plaats gemaakt voor een prachtig live-cooking arrangement (als het weer het toelaat). We ontvangen je met een heerlijke empanada. Kies uit een 3-gangen ‘Beleef Salentein menu’ waarin het vlees van onze eigen Black Angus runderen de hoofdrol speelt voor slechts €35,-.

Of geniet van een 5-gangen ‘Beleef Argentinië menu’; ceviche van zeebaars als voorgerecht, gamba’s op Argentijnse wijze als tussengerecht, empanadas als tweede tussengerecht, Black Angus rundvlees van de houtskoolgrill en dulche de leche als dessert voor slechts €55,-.

We ontvangen je dagelijks op ons Callia terras dat voor deze periode is omgetoverd tot een sfeervolle live-cooking locatie. Onder andere vanuit onze gloednieuwe foodtruck serveren wij de mooiste gerechten bij jullie aan tafel. De arrangementen zijn beschikbaar tijdens de lunch, van 12.00 tot 15.00 uur en vanaf 17.00 uur voor het diner. In de tussentijd maken wij het terras grondig schoon en komen de tafels beschikbaar voor een borrel. De keuze voor het arrangement mag ter plekke doorgegeven worden. Bij slecht weer kan je plaatsnemen in de Callia Lounge.

Bekijk hier wat jij van ons en wij van onze gasten kunnen verwachten.

Nieuws

Restaurant

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief