Landgoed Salentein

Activiteiten

Op het landgoed

Op Landgoed de Salentein ontvangen wij met regelmaat gezelschappen voor een wijnproeverij, kookworkshop of high wine. Het landgoed ligt centraal in het land en heeft een prachtige ambiance.  Wij dragen u graag ideeën aan voor de invulling van uw activiteit.

 

Wijnproeverijen

Maak kennis met de wijnen van eigen bodega’s

Landgoed de Salentein is het kloppend hart van de M.P. Wines. Van hieruit worden onze bodega’s in Argentinië aangestuurd waar de vermaarde Salentein wijnen, de jonge Portillo wijnen en de internationaal geprezen Callia shiraz hun oorsprong vinden.

Inmiddels behoort M.P. Wines wereldwijd tot de top 10 van grootste Argentijnse wijnhandelsbedrijven. Een bijzondere prestatie gezien de jonge leeftijd van het huis dat zijn eerste jaargang in 1999 kende.

Op Landgoed de Salentein organiseren we met regelmaat wijnproeverijen voor groepen (vanaf 8 personen): een bijzondere reis door onze Argentijnse wijngaarden eventueel verrijkt met enkele bijpassende amuses. Gedurende een uur belicht onze sommelier alle belangrijke wetenswaardigheden over de diverse labels van de M.P. Wines .

Ruik, proef en ervaar de wijnen zelf in de sfeervolle woonkeuken van Huis de Salentein of in een van de exclusieve torenkamers.

Duur wijnproeverij ca. 1 uur.
Kosten vanaf € 24,50 pp , afhankelijk van groepsgrootte en exclusief locatiehuur.
Voor groepen kleiner dan 8 personen organiseren we graag een high wine in de Portillo Bar Bodega

Kookworkshop

Koken onder leiding van een chef-kok

Samen koken betekent samenwerken, veel gezelligheid en het versterken van de onderlinge band. En als u dan ook nog onder leiding van onze chef-kok de heerlijkste gerechten op tafel tovert en daar vervolgens met elkaar van geniet, kan er eigenlijk niets meer fout gaan.

Vanuit deze gedachte organiseren wij kookworkshops (vanaf 8 personen) in de sfeervolle woonkeuken van Huis de Salentein. Deze ruimte is ingericht met de beste apparatuur waar uw groep gedurende een drie uur durend programma samenwerkt aan een 3-gangen diner. Sfeervol opgediend voor uw gezelschap, inclusief een bijpassend Portillo wijnarrangement.

Duur van de kookworkshop ca. 3 uur
De kosten voor een kookworkshop bedragen vanaf €125,00 pp afhankelijk van groepsgrootte.

High wine

Ervaar diverse wijnen

Kom en geniet tijdens een High Wine van enkele heerlijke wijnen van onze eigen bodega’s met daarbij diverse koude en warme culinaire hapjes. We verwelkomen u graag dagelijks om 14.00 uur (duur 2 uur).

Prijs € 34,50 per persoon.

Reserveren gewenst! U kunt vanzelfsprekend voor een high tea en een high wine  telefonisch reserveren via 033 – 24 7 52 01 of via mailto:info@landgoeddesalentein.nl

Restaurants

Bijeenkomsten

Trouwen

Activiteiten