Landgoed Salentein

3 redenen waarom je buiten de deur zou moeten vergaderen.

Vergaderen op een externe locatie heeft veel voordelen. Lees hier waarom jij meetings buiten de deur zou moeten organiseren!

Het verhoogt je concentratie
Wanneer je buiten de deur vergadert zal je concentratievermogen omhoog gaan. Maar hoe komt dat nou? Als je ergens voor het eerst bent, zullen de nieuwe omgevingsgeluiden je triggeren. Dit haalt je niet uit je concentratie maar zorgt er juist voor dat je zintuigen op scherp worden gezet. Hierdoor verbetert je concentratievermogen. Ook word je niet afgeleid door collega’s die wat aan je komen vragen. Wanneer je extern vergadert ben je volledig gefocust op jouw vergadering.

De natuur geeft een positief effect
Vergaderen in de natuur zorgt ervoor dat je weer even helemaal oplaadt. De zon op je huid, de fluitende vogels en de geur van het gras zorgen voor nieuwe energie. Je kijkt dan heel anders tegen bepaalde problemen aan. Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer mensen dichter bij de natuur staan dit een positief effect heeft op veel dingen. Je krijgt niet alleen meer energie maar het draagt ook bij aan ons geheugen en het zorgt ervoor dat we creatieve oplossingen bedenken.

Last but not least:
Alles wordt voor je geregeld!

Wanneer je kiest voor een externe locatie voor je vergadering wordt alles van A tot Z voor je geregeld. De externe vergaderlocaties hebben veel ervaring met het organiseren van meetings en events. Zij zullen met je meedenken en tips geven. Zodat jouw meeting gegarandeerd een succes wordt! Over apparatuur, catering en andere faciliteiten hoef jij je niet druk  te maken, dat wordt allemaal voor je geregeld.

Bij Landgoed de Salentein heten gespecialiseerde salesmanagers  je van harte welkom. Loop gerust binnen voor een kop koffie aan onze keukentafel om jouw wensen te bespreken.

Nieuws

AUDIOVISUELE MIDDELEN TIJDENS EEN BIJEENKOMST OF EVENEMENT

6 juni 2019

Op ons landgoed organiseren wij dagelijks veel bijeenkomsten, seminars en congressen. Steeds meer bedrijven willen papierloos vergaderen en daarnaast maken ze graag gebruik van de meest moderne audiovisuele middelen. Audiovisuele middelen spelen tijdens een professioneel evenement dan ook een onmisbare rol. Deze rol wordt steeds belangrijker. Een seminar of congres moet uiteraard inhoudelijk heel goed […]

Lees verder

CHECKLIST OM EEN VERGADERLOCATIE TE BEPALEN

23 mei 2019

Een vergadering een keer buiten de bekende muren van uw bedrijf laten plaats vinden, heeft vaak inspirerende resultaten. Een andere omgeving triggert de teambuilding en creativiteit wat leidt tot nieuwe inzichten en ideeën. De online zoektocht naar een geschikte locatie voelt al snel als zoeken naar een speld in een hooiberg. En het vinden van […]

Lees verder

ETEN EN DRINKEN TIJDENS DE VERGADERING, MEETING OF BIJEENKOMST

16 mei 2019

Anno 2019 is (gezond) eten & drinken heel belangrijk voor de individu maar ook voor werkgevers. Gezond zijn heeft immers invloed op de gemoedstoestand van de mens en dit draagt bij aan meer productiviteit op de werkvloer of tijdens een bijeenkomst. Bij het organiseren van een bijeenkomst is het van belang alvast na te denken […]

Lees verder

Restaurants

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief