Landgoed Salentein

3 redenen waarom je buiten de deur zou moeten vergaderen.

Vergaderen op een externe locatie heeft veel voordelen. Lees hier waarom jij meetings buiten de deur zou moeten organiseren!

Het verhoogt je concentratie
Wanneer je buiten de deur vergadert zal je concentratievermogen omhoog gaan. Maar hoe komt dat nou? Als je ergens voor het eerst bent, zullen de nieuwe omgevingsgeluiden je triggeren. Dit haalt je niet uit je concentratie maar zorgt er juist voor dat je zintuigen op scherp worden gezet. Hierdoor verbetert je concentratievermogen. Ook word je niet afgeleid door collega’s die wat aan je komen vragen. Wanneer je extern vergadert ben je volledig gefocust op jouw vergadering.

De natuur geeft een positief effect
Vergaderen in de natuur zorgt ervoor dat je weer even helemaal oplaadt. De zon op je huid, de fluitende vogels en de geur van het gras zorgen voor nieuwe energie. Je kijkt dan heel anders tegen bepaalde problemen aan. Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer mensen dichter bij de natuur staan dit een positief effect heeft op veel dingen. Je krijgt niet alleen meer energie maar het draagt ook bij aan ons geheugen en het zorgt ervoor dat we creatieve oplossingen bedenken.

Last but not least:
Alles wordt voor je geregeld!

Wanneer je kiest voor een externe locatie voor je vergadering wordt alles van A tot Z voor je geregeld. De externe vergaderlocaties hebben veel ervaring met het organiseren van meetings en events. Zij zullen met je meedenken en tips geven. Zodat jouw meeting gegarandeerd een succes wordt! Over apparatuur, catering en andere faciliteiten hoef jij je niet druk  te maken, dat wordt allemaal voor je geregeld.

Bij Landgoed de Salentein heten gespecialiseerde salesmanagers  je van harte welkom. Loop gerust binnen voor een kop koffie aan onze keukentafel om jouw wensen te bespreken.

Nieuws

Teambuilding

15 oktober 2019

Het bouwen van een team, teambuilding, is belangrijk in een onderneming. Het zorgt voor een positieve flow in je onderneming. Werknemers worden hierdoor enthousiast en gemotiveerd. Het zorgt voor een onderlinge band en een goede samenwerking. Allemaal de neuzen dezelfde kant op en een goed teamgevoel onderling, dat is het doel van iedere organisatie. Met […]

Lees verder

De vergadertrends van 2019

1 oktober 2019

Vergaderen dat blijven we altijd doen. De vraag is wel; hoe houden we het leuk en inspirerend? Vandaar dat we vandaag de 5 vergadertrends van 2019 met jullie delen. Inspiratie op locatieVergaderen op een bijzondere en inspirerende locatie zoals een monumentaal pand, een statig landhuis of een duurzame buitenlocatie biedt direct inspiratie voor de deelnemers. […]

Lees verder

DE 3 LEKKERSTE COCKTAILS VOOR DEZE ZOMER

5 augustus 2019

Nu de zomer officieel begonnen is, brengen we onze tijd natuurlijk het liefste door met een verkoelend drankje op een zonnig terras. Tijd om de drie lekkerste zomerdrankjes even op een rijtje te zetten: POJITO Wijncocktails zijn steeds meer in opkomst. Wij steken de klassieker Mojito in een nieuw jasje met wijn van onze eigen […]

Lees verder

Restaurant

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief