Landgoed Salentein

3 redenen waarom je buiten de deur zou moeten vergaderen.

Vergaderen op een externe locatie heeft veel voordelen. Lees hier waarom jij meetings buiten de deur zou moeten organiseren!

Het verhoogt je concentratie
Wanneer je buiten de deur vergadert zal je concentratievermogen omhoog gaan. Maar hoe komt dat nou? Als je ergens voor het eerst bent, zullen de nieuwe omgevingsgeluiden je triggeren. Dit haalt je niet uit je concentratie maar zorgt er juist voor dat je zintuigen op scherp worden gezet. Hierdoor verbetert je concentratievermogen. Ook word je niet afgeleid door collega’s die wat aan je komen vragen. Wanneer je extern vergadert ben je volledig gefocust op jouw vergadering.

De natuur geeft een positief effect
Vergaderen in de natuur zorgt ervoor dat je weer even helemaal oplaadt. De zon op je huid, de fluitende vogels en de geur van het gras zorgen voor nieuwe energie. Je kijkt dan heel anders tegen bepaalde problemen aan. Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer mensen dichter bij de natuur staan dit een positief effect heeft op veel dingen. Je krijgt niet alleen meer energie maar het draagt ook bij aan ons geheugen en het zorgt ervoor dat we creatieve oplossingen bedenken.

Last but not least:
Alles wordt voor je geregeld!

Wanneer je kiest voor een externe locatie voor je vergadering wordt alles van A tot Z voor je geregeld. De externe vergaderlocaties hebben veel ervaring met het organiseren van meetings en events. Zij zullen met je meedenken en tips geven. Zodat jouw meeting gegarandeerd een succes wordt! Over apparatuur, catering en andere faciliteiten hoef jij je niet druk  te maken, dat wordt allemaal voor je geregeld.

Bij Landgoed de Salentein heten gespecialiseerde salesmanagers  je van harte welkom. Loop gerust binnen voor een kop koffie aan onze keukentafel om jouw wensen te bespreken.

Nieuws

3 TIPS OM DE JUISTE VERGADERLOCATIE TE KIEZEN

12 november 2019

Vergaderen is voor veel mensen iets dat nu eenmaal bij hun werk hoort: een “verplicht” overleg. Terwijl het juist het moment is om met elkaar afspraken te maken, een koers uit te stippelen, een nieuw project te ontwikkelen en nog zoveel meer… Het begint allemaal met de locatie, deze moet inspireren en passen bij het […]

Lees verder

3 redenen waarom je buiten de deur zou moeten vergaderen.

31 oktober 2019

Vergaderen op een externe locatie heeft veel voordelen. Lees hier waarom jij meetings buiten de deur zou moeten organiseren! Het verhoogt je concentratieWanneer je buiten de deur vergadert zal je concentratievermogen omhoog gaan. Maar hoe komt dat nou? Als je ergens voor het eerst bent, zullen de nieuwe omgevingsgeluiden je triggeren. Dit haalt je niet […]

Lees verder

Hoe organiseer je een succesvolle vergadering?

24 oktober 2019

Chaos creëren tijdens een vergadering is heel makkelijk: niemand die het gesprek leidt, vergeten om te notuleren… Op deze manier mist een vergadering structuur en is het resultaat ver te zoeken. Structuur is tijdens een vergadering dus ontzettend belangrijk. Door de deelnemers een rol te geven bereik je deze structuur op een makkelijke manier. RollenDe […]

Lees verder

Restaurant

Bijeenkomsten

Trouwen

Catering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief